Κορκίδης: «Δεν ζητάμε αμνηστία χρεών, αλλά βοήθεια για την αποπληρωμή των οφειλών μας»

«Δεν ζητάμε αμνηστία χρεών, ζητάμε μια βοήθεια για την αποπληρωμή των οφειλών μας» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Βασίλης Κορκίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» και εξηγεί πως ο εμπορικός θέσμος περιμένει τη συμφωνία μεταξύ θεσμών και κυβέρνησης, προκειμένου να «κλείσει» το θέμα του ακατάσχετου λογαριασμού επιχειρήσεων.

«Συμφωνία εμπορικού κόσμου και γενικότερα επιχειρηματικού κόσμου και μικρομεσαίων με την κυβέρνηση νομίζω ότι υπήρχε επάνω σ’ αυτό το θέμα. Το μεγάλο διακύβευμα είναι να υπάρξει συμφωνία μεταξύ θεσμών και κυβέρνησης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κορκίδης.

Σημείωσε ακόμη πως πρόκειται κατ’ ουσίαν για έναν τροφοδότη λογαριασμό, «που θα μπορεί η επιχείρηση, από χρήματα τα οποία παίρνει μέσω πλαστικού χρήματος -τα εισπράττει μέσω πλαστικού χρήματος και e-banking- να τα δίνει κατά σειρά προτεραιότητας στο Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία, τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ, τους μισθούς και τους προμηθευτές”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού