Γερμανία: «Η αρχή του τέλους της Μέρκελ το αποτέλεσμα στο κρατίδιο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία»

Ως “αρχή του τέλους της εποχής Μέρκελ” αξιολόγησε το εκλογικό αποτέλεσμα στο κρατίδιο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία η αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) Μπεατρίξ φον Στόρχ σε πρωϊνή εκπομπή του πρώτου δημόσιου γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου ARD.

“Ενας αυξανόμενος αριθμός πολιτών θέλει την αλλαγή” είπε αναφερόμενη στην πολιτική της καγκελαρίου Μέρκελ για το προσφυγικό. Οι πολίτες κατά την φον Στορχ έχουν αντιληφθεί “ότι δεν μπορούμε να εξακολουθήσουμε να έχουμε αυτό το κοινωνικό κράτος, όπως το έχουμε, με εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες”. Κατηγόρησε την καγκελάριο ότι “κάνει πολιτική παραμερίζοντας τους πολίτες. Φυσικά και είναι εντελώς δυσαρεστημένοι οι πολίτες σε ομοσπονδιακό επίπεδο”, τόνισε και ανέφερε ως λόγο το ?μεγάλο κενό στην- πολιτική προσφορά?. To AfD “εισήλθε στην πολτική σκηνή” και το κόμμα της θέλει “φυσικά να κυβερνήσει”, τόνισε.

“Η κυρία Μέρκελ πέφτει από μόνη της”, δήλωσε η Φράουκε Πέτρι, συμπρόεδρος του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), σε δική της συνέντευξή στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο Phoenix. Η Πέτρι θεωρεί την ήττα της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) στο κρατίδιο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία ως αποτέλεσμα των μεγάλων λαθών του σε ομοσπονδιακό επίπεδο. “Η καγκελάριος και το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) εξαπατούν τους πολίτες, είτε πρόκειται για θέματα οικονομίας είτε για το θέμα της προσφυγικής κρίσης. Συμμετέχουν στην εγκατάλειψη της χώρας και γι’ αυτό οι πολίτες ψηφίζουν Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD)?, κατά τη γνώμη της.

 

 

 

 

 

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού