Φίλης: Χωρίς κενά η νέα σχολική χρονιά

Η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει χωρίς κενά σε εκπαιδευτικούς και βιβλία διαβεβαιώνει ο υπουργός Παιδείας. Ο Νίκος Φίλης επισήμανε ότι το μεγαλύτερο μέρος των προσλήψεων των αναπληρωτών θα πραγματοποιηθεί πριν από τις 12 Σεπτεμβρίου, παρά τα εμπόδια που προκύπτουν.

Εν τω μεταξύ, άρχισαν τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μία εβδομάδα οι ηλεκτρονικές εγγραφές των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σία Αναγνωστοπούλου: Έχουν δεσμευτεί χρήματα για 20.800 διορισμούς

«Η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει χωρίς προβλήματα. Έχει καταρτιστεί ο πίνακας αναπληρωτών και έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες αποσπάσεις » δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Βασίλη Πάικο.

«Όλο το υπουργείο εργάζεται αυτή την στιγμή για να ανοίξουν τα σχολεία χωρίς προβλήματα στις 12 Σεπτεμβρίου. Είναι μια ρητή δέσμευση να μην υπάρξει κανένα κλειστό σχολείο στις 12 του μηνός. Έχουν δεσμευτεί τα χρήματα για 20.800 διορισμούς. Αυτοί οι διορισμοί θα γίνουν στην εβδομάδα που μένει μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ΕΡΤ

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού