Θεοχαρόπουλος: «Πολιτικές υπεκφυγές, παλινωδίες από το Ποτάμι»

Velonastongiaka

Μήνυμα προς το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη, έστειλε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θ. Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά fm 90.1».

Ο κ.Θεοχαρόπουλος υπενθύμισε πως κόμματα και Κινήσεις Πολιτών έχουν ήδη από το καλοκαίρι συγκροτήσει Επιτροπή Διαλόγου, με τη συμμετοχή και του Ποταμιού. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε πως για πρώτη φορά υπάρχει ένα κοινό προγραμματικό πλαίσιο όλων, το οποίο συμφωνήθηκε έπειτα από τρίμηνη δουλειά.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ζήτησε να μείνουν στην άκρη συλλογικές και προσωπικές ανασφάλειες, περιχαρακώσεις και εγωισμοί, τονίζοντας ότι πρέπει να προχωρήσουν όλοι, με στόχο μια ισχυρή προοδευτική παράταξη.

«Τόνισα και την προηγούμενη εβδομάδα, ότι χρειάζεται ενότητα, να προχωρήσουμε όλοι μαζί για τον ενιαίο φορέα της προοδευτικής παράταξης. Αυτό που χρειάζεται ο χώρος είναι ενότητα και ανανέωση, για αυτό πρώτα να πετύχουμε την ενωτική δράση. Χωρίς ατελείωτα διαδικαστικά σχέδια και προσχηματικές δικαιολογίες» πρόσθεσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Υποστήριξε ότι στόχος είναι ο αυτόνομος πόλος της κεντροαριστεράς, που δεν θα αποτελεί συμπλήρωμα ούτε της ΝΔ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συμπλήρωσε πως χρειάζεται ένας ισχυρός εκπρόσωπος της σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα μας: «Δυστυχώς, βλέπουμε ότι υπάρχουν σε ορισμένους και άλλες αντιλήψεις» συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας την επιστολή του Ποταμιού είπε: «Διέκρινα πολιτικές υπεκφυγές, παλινωδίες, σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Και βλέπω και σε αυτό το θέμα ότι δεν δέχεται, για παράδειγμα, την κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, που και ο ίδιος ο κ. Θεοδωράκης την είχε ζητήσει δημόσια πολλές φορές, λέγοντας τώρα ότι θέλει κυβέρνηση μόνο με τη ΝΔ. Αυτή η λογική των παλινωδιών δεν μπορεί να βγάλει πέρα τη χώρα και τον χώρο» επισήμανε.

 

 

 

 

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού