Ζαχαράκη: Κοστολογημένες οι εξαγγελίες Μητσοτάκη

Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύουν στην πράξη την ανάγκη για ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/ Μακεδονικού Πρακτορείου «Πρακτορείο 104,9 Fm», η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Σοφία Ζαχαράκη. «Υπήρξε ανανέωση 70% σε ολόκληρο το κόμμα και αυτό δείχνει ότι ο πρόεδρος δεν φοβάται την ανανέωση ακόμα και με λάθη που μπορεί να κάνουμε» τόνισε.

Αναφερόμενη στην πρωτοβουλία Brain Gain, που δημιουργήθηκε από Έλληνες και Ελληνίδες, νέους επιστήμονες και επαγγελματίες του εξωτερικού, το χαρακτήρισε προτεραιότητα και υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας κυβέρνησης, αντιπολίτευσης και φορέων, ώστε να εντοπιστούν όλα εκείνα που έδιωξαν τους νέους. «Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι, 470 χιλιάδες νέοι έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τα τελευταία χρόνια, πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, αυτοί οι νέοι να επιστρέψουν στη χώρα» σημείωσε.

Η κ. Ζαχαράκη είπε ότι οι εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι κοστολογημένες και θα αφορούν στον ΕΝΦΙΑ, στη στοχευμένη μείωση φόρων, και στις περικοπές δημοσίων δαπανών.

Όπως συμπλήρωσε η ίδια, ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να αναφερθεί σε συγκεκριμένες δράσεις επιχειρηματικότητας με στόχο την ανάπτυξη που θα βοηθήσει στην αποκλιμάκωση της ανεργίας. Πάντως, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, τόνισε ότι χωρίς σταθερό φορολογικό περιβάλλον και μείωση -κατά το δυνατόν- της γραφειοκρατίας, η Ελλάδα δεν αποτελεί επιλογή για την επιχειρηματικότητα.

 

 

 

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού