Σκουρλέτης: Η μεταφορά των ΔΕΚΟ στο Υπερταμείο δεν συνεπάγεται την ιδιωτικοποίησή τους

Η μεταφορά των ΔΕΚΟ στο Υπερταμείο δεν συνεπάγεται την ιδιωτικοποίησή τους, ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτης, στο ίδιο πνεύμα με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος, επίσης, διαβεβαίωσε ότι διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας στην ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και τον οργανισμό Κτιριακές Υποδομές.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των συναρμόδιων κοινοβουλευτικών Επιτροπών επί του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα διαρθρωτικά μέτρα για την εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δισ., ο κ. Σπίρτζης διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα ως προς τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, τόσο στην ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, όσο και στις Κτιριακές Υποδομές. Καθυσηχάζοντας τις αντιδράσεις των εκπροσώπων των εργαζόμενων, οι οποίοι ζήτησαν να πληροφορηθούν για το μέλλον των δύο οργανισμών, ενημέρωσε ότι θα κατατεθεί σχετικό νομοσχέδιο από τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, ανέφερε πως δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η μεταφορά ΔΕΚΟ στο Υπερταμείο σημαίνει ιδιωτικοποίηση και ξεκαθάρισε ότι αρμόδιο για τις ιδιωτικοποιήσεις είναι το ΤΑΙΠΕΔ. Καταλόγισε, δε, στην αντιπολίτευση «προπαγανδιστική τακτική» και «επιλογή υπονόμευσης», όταν υποστηρίζει ότι η ένταξη των ΔΕΚΟ στο Υπερταμείο συνεπάγεται αυτομάτως και την ιδιωτικοποίησή τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού