ΕΣΗΕΑ: Καταγγέλλει τον Γρηγόρη Ψαριανό για την επίθεσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τη συμπαράστασή του στη δημοσιογράφο του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Κατερίνα Βλαχοδήμου, εκφράζει το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών, με αφορμή την “ανοίκεια και κυρίως εντελώς αστήρικτη επίθεση” από τον βουλευτή του “Ποταμιού”, Γρηγόρη Ψαριανό.

Στην ανακοίνωσή της, η ΕΣΗΕΑ επισημαίνει ότι βουλευτές που έχουν διατελέσει και δημοσιογράφοι, οφείλουν να είναι περισσότερο προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούν εκφράσεις για “μονταζιέρα” και “Βούτσης Πρακτορείο Ειδήσεων”, πολύ περισσότερο όταν εν γνώσει τους, αυτές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τέλος, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τις πρωτοφανείς αυτές πρακτικές κατά των κοινοβουλευτικών συντακτών και του δημοσιογραφικού κλάδου γενικότερα και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί ανάλογες ενέργειες στο μέλλον.

Επίσης, τονίζει ότι θα προστατεύσει με κάθε τρόπο τους επαγγελματίες δημοσιογράφους που ασκούν το καθήκον τους με απόλυτη επαγγελματική συνέπεια και τήρηση των κανόνων δημοσιογραφικής δεοντολογίας, καταλήγει η Ένωση Συντακτών.

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

No results found

Μενού