Σουλτς: Η προεκλογική περίοδος είναι αγώνας αντοχής και όχι ταχύτητας

Ψυχραιμία επιχείρησε να εμφυσήσει στην παράταξή του ο υποψήφιος καγκελάριος των Σοσιαλδημοκρατών, Μάρτιν Σουλτς, μια μέρα μετά την εκλογική νίκη του CDU και της Άγγελα Μέρκελ στο Saarland, με τη δήλωση ότι δεν διακρίνει κάποιο μήνυμα για τις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Όπως είπε ο κ. Σουλτς, με τον «διακεκριμένο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Αριστεράς (Die Linke) στο Κοινοβούλιο του Saarland, Όσκαρ Λαφονταίν, υπάρχει “μία ιδιαίτερη κατάσταση”, η οποία δεν μπορεί να μεταφερθεί σε κανένα άλλο ομοσπονδιακό κρατίδιο, πoλλώ δε μάλλον σ’ ολόκληρη τη Γερμανία».

Θα ήταν «όχι μόνο λάθος, αλλά μεγάλη απερισκεψία» να εξαχθούν συμπεράσματα για τις επικείμενες εκλογές στα κρατίδια Σλέσβιχ-Χόλσταιν και Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και για τις ομοσπονδιακές-εθνικές εκλογές, πρόσθεσε ο προεδρικός υποψήφιος του SPD.

Ο Σουλτς παρατήρησε ακόμη ότι «οι προεκλογικοί αγώνες είναι αγώνες αντοχής και όχι ταχύτητας». «Διαθέτουμε αντοχές μακράς διάρκειας», τόνισε και απευθυνόμενος στους Χριστιανοδημοκράτες είπε ότι «σήμερα χαίρονται, αλλά δεν θα έπρεπε να χαίρονται τόσο νωρίς».

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού