Έκθεση φωτογραφίας: «Λάρισα, η άλλη όψη της πόλης»

Η Φωτογραφική ομάδα fplus, στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Marketing & Branding Τόπου που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λάρισας από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2017, παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Λάρισα. Η άλλη όψη της πόλης».

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Μύλου του Παππά από σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου έως και το Σάββατο 1 Απριλίου 2017. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν σήμερα στις 20:00.

«Πόσο γνωρίζουμε την πόλη που ζούμε; Οι περισσότεροι από εμάς κινούμαστε καθημερινά σε ένα πολύ μικρό κομμάτι της πόλης. Εάν κάποιος μας ζητήσει να του πούμε για την πόλη που ζούμε, θα του πούμε για τα οικεία σε μας μέρη, που βιώνουμε και εργαζόμαστε καθημερινά, που συναντούμε στη βόλτα μας, τους πεζόδρομους με τα μαγαζιά στο κέντρο και τις πλατείες.

Είναι όμως μόνο αυτό η εικόνα της πόλης;

Ποιες άλλες όψεις μπορεί να έχει; Το κέντρο της δίνει μορφή ή τα άκρα της την ορίζουν; Με αφορμή τα παραπάνω ερωτήματα η έκθεση με τίτλο «η άλλη όψη της πόλης» διερευνά την αθέατη ουσιαστικά πλευρά της πόλης. Μια πόλη που άλλοτε έχει κάτι να κρύψει και άλλοτε αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται, μέσα από τις αντιθέσεις που τη συγκροτούν. Μια πόλη που περιβάλλεται από αποκεντρωμένες συνοικίες που ζουν σε διαφορετικούς ρυθμούς. Μια πόλη που αλλάζει καθημερινά.»

Στην έκθεση συμμετέχουν: Βάγια Γκερλιώτη, Νικολέτα Ζαφείρη, Θεανώ Ιωαννίδη, Ελένη Ιωαννίδου, Έλενα Κανάκη, Φωτεινή Καραγιαννάκη, Ανδρέας Κατσάκος, Κώστας Κρουστάλλης, Μαρία Κυρίτση, Στέφανος Μόκας, Ελένη Μορφούλια, Μαρία Μπάκαβου, Θεοδώρα Παπανεστωροπούλου, Βάγια Σαμαρά, Παύλος Σταυρουλάκης και Στέλιος Χαρίσης. Επιμέλεια έκθεσης: Ανδρέας Κατσάκος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ert.gr

 

 

 

 

 

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού