Κύπριος υπουργός Οικονομικών: Συμφωνώ με το ΔΝΤ…

Πως υιοθετεί τις συστάσεις της έκθεσης του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία υπογράμμισε  Κύπριος υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, αναφερόμενος στα αποτελέσματα του πρώτου μεταμνημονιακού ελέγχου.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι η κυβέρνηση στέλνει το ίδιο μήνυμα με το αποτέλεσμα του ελέγχου, δηλαδή ότι «μπορεί η κυπριακή οικονομία να στάθηκε στα πόδια της, όμως έχει αρκετό δρόμο ακόμα να διανύσει».

Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας και στα μεταρρυθμιστικά νομοσχέδια και εξέφρασε τη θέση ότι η προώθηση της μεταρρύθμισης είναι σε καλό δρόμο, ειδικότερα για το νομοσχέδιο της κινητικότητας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Με κάποιες τροποποιήσεις και περιορισμούς, που η Βουλή θα θέσει αυτό θα προχωρήσει, επεσήμανε. «Είναι ένα καλό χρήσιμο εργαλείο, που δείχνει ότι μπορούμε έστω με κάποιους πολιτικούς συμβιβασμούς να προχωρεί η προσπάθεια και να αποδείξουμε ότι ασχέτως μνημονίου κυβέρνηση και βουλή συνεχίζουν την προσπάθεια», πρόσθεσε ο Κύπριος υπουργός.

 

 

 

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

Μενού