Πιτσιόρλας: Τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης

Ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, παρουσίασε σήμερα στους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά το πλάνο της κυβέρνησης για το «μέλλον» της επιχείρησης.

Παρά τις απαγορεύσεις εισόδου, η επίσκεψη στο χώρο των Ναυπηγείων εξελίχθηκε ομαλά και για περισσότερο από μία ώρα οι εργαζόμενοι, που παραμένουν σε καθεστώς αβεβαιότητας, είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους στον υφυπουργό.

Όπως ενημερώθηκαν, η πρόταση της κυβέρνησης περιλαμβάνει την άμεση ένταξη των ναυπηγείων σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, για την οποία μάλιστα ο κ. Πιτσιόρλας ζήτησε και την υποστήριξη του Σωματείου Εργαζομένων στο σχετικό αίτημα που θα κατατεθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο.

«Η σημερινή διοίκηση έχει ουσιαστικά εγκαταλείψει το Ναυπηγείο και δική μας θέση είναι ότι πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα» είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι από τις λύσεις που έχουν εξεταστεί αυτή είναι η πιο ρεαλιστική, δεδομένου ότι υπάρχει το μεγάλο εμπόδιο των κρατικών ενισχύσεων, που έχουν καταλογισθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και προσεγγίζουν τα 600 εκατ. ευρώ.

 

 

 

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

No results found

Μενού