Ντάισελμπλουμ: Είχαμε πρόοδο – Συνεχίζουμε τη διαπραγμάτευση και την Τετάρτη

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, τα ξημερώματα σε ανάρτησή του στο Twitter, επετεύχθη πρόοδος  στις διαβουλεύσεις Ελλάδας-θεσμών στις Βρυξέλλες και οι συνομιλίες θα συνεχιστούν και σήμερα Τετάρτη.

Ο Ντάισελμπλουμ, στη 1.37΄ σημείωσε στο tweet του: «Κάναμε καλή πρόοδο, οι συνομιλίες θα συνεχιστούν την Τετάρτη».

Ωστόσο, οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν με τηλεδιασκέψεις, αφού ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος επιστρέφει στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες.
Η επιστροφή Τσακαλώτου στη Αθήνα, θεωρείται ως σοβαρή ένδειξη πιστοποίησης του αδιεξόδου που έχει διαπιστωθεί στον διάλογο μεταξύ όλων των μερών.
Κατά την παραμονή του στις Βρυξέλλες ο κ. Τσακαλώτος είχε ξεχωριστές συναντήσεις αλλά και εν συνόλω με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, με τον Επίτροπο, Πιερ Μοσκοβισί, τον επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ, και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ, Μπενούα Κερέ, ενώ στη συνάντηση εν συνόλω κατά πληροφορίες ήταν παρόν με τηλεδιάσκεψη το ΔΝΤ.
Η παράταση του αδιεξόδου καθιστά απολύτως αδύνατη την επίτευξη οιασδήποτε προόδου στο προγραμματισμένο Eurogroup της 7ης Απριλίου.

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

No results found

Μενού