Σκουρλέτης: Δεν θα βολευτούμε ποτέ σε μια μίζερη διαχείριση των μνημονίων

Βαποράκια συμφερόντων χαρακτήρισε τη Νέα Δημοκρατία, για το σχέδιό της αναφορικά με τη ΔΕΗ ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλιούπολη.

Σώσαμε τα δίκτυα, ο ΑΔΜΗΕ σώθηκε, για τον υπόλοιπο μισό αιώνα διασφαλίσαμε το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ. Ο υπουργός αναφέρθηκε και στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο οποίος μάλιστα είναι χορηγός επικοινωνίας της αποψινής εκδήλωσης, τόσο στην επίθεση που δεχόταν ως υπουργός Ενέργειας για τις ιδιωτικοποιήσεις με αιχμή την εξέλιξη με την εταιρεία Socar. Δεν με πείραζε καθόλου η επίθεση, έλεγα για να με χτυπά ο ΣΚΑΙ κάτι καλό κάνω, είπε ο κ. Σκουρλέτης.

Ο υπουργός Εσωτερικών εκτίμησε ότι πάρα πολλές αναλύσεις και ρεπορτάζ είναι ψευδείς ειδήσεις και αναρωτήθηκε εάν έγιναν από την κυβέρνηση όλα όσα έπρεπε να γίνουν για να μπουν κανόνες. Η πρόθεσή μας ήταν πάντως να ρυθμίσουμε το τοπίο και να πληρώσουν όλοι όσοι έπρεπε, σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης. Αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα των συμβασιούχων και τόνισε ότι ρωτήθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εάν πρέπει να αποκατασταθούν εργαζόμενοι πολλών ετών, κυρίως στις κοινωνικές δομές των δήμων.

Ο κ Σκουρλέτης είπε ότι το προσεχές διάστημα θα πάρει πρωτοβουλίες βάση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την κατάχρηση της σύμβασης εργασίας. Είμαστε σε μια οριακή στιγμή, οι δανειστές έρχονται με σκληρές προτάσεις. Επιθυμούμε βιωσιμότητα όχι μόνο οικονομική αλλά και κοινωνική, δεν μπορούμε να δεχτούμε η εργασία να γέρνει. Δεν υπάρχουν βεβαιότητες αν θα τα καταφέρουμε, έχουμε βεβαιότητες για τις προθέσεις μας, είπε ο υπουργός Εσωτερικών. Δεν θα φτιάξουμε όμως το δικό μας αριστερό success story, τόνισε.

 

 

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού