Γεννηματά: Απρόθυμοι για δήθεν “ευρωπαϊκά μέτωπα” με τη ΝΔ

Η πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, παρουσίασε τις θέσεις της για τις τρέχουσες εξελίξεις, αλλά και το μέλλον, στο πλαίσιο ομιλίας της στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ξεκαθάρισε για μιαν ακόμη φορά ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή στο παλίσο της συμφωνίας με τους δανειστές και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.

Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε η λίγες μέρες μετά τη συνάντησή της με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, δήλωσή της ότι «…Σε εμάς δεν θα βρουν πρόθυμους για δήθεν “ευρωπαϊκά μέτωπα” με τη Ν.Δ.». Μια αναφορά που μεγαλώνει ξανά τις αποστάσεις από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρακτικά συνιστά απόρριψη της προσπάθειας Μητσοτάκη να δημιουργηθεί αντικυβερνητικό μέτωπο όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ανάλογη στάση νωρίτερα είχε τηρήσει και ο ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ, που συμμετέχει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που είχε τονίσει ότι η Ν.Δ. είναι ο στρατηγικός πολιτικός αντίπαλος για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Σημεία ομιλίας Φώφης Γεννηματά

 

 

 

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού