Γενική σύρραξη Γεννηματά-Θεοδωράκη: Διάλογος με αναφορές σε «αποστασίες» και «αθλιότητες»

Όλα ξεκίνησαν όταν προ ημερών ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε απευθύνει ευθέως την κατηγορία στην Φώφη Γεννηματά ότι υποκινεί αποστασίες βουλευτών του Ποταμιού. «Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ρήγμα στις σχέσεις με την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης καλεί τους βουλευτές του Ποταμιού να αποστατήσουν και να φύγουν και να πάνε στις τάξεις της», είχε τονίσει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

 

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, από μεριάς της όταν κλήθηκε να σχολιάσει και τις δηλώσεις του επικεφαλής του Ποταμιού και απάντησε σε ανάλογο ύφος: «Δεν θα σχολιάσω χυδαιότητες, αλλά νομίζω ο καθένας θα πρέπει να κοιτάζετε στον καθρέφτη και κάποια στιγμή να κάνει την αυτοκριτική του. Δεν κάνω κανένα σχόλιο γι’ αυτά τα πράγματα», ήταν η απάντηση της προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

Τώρα, στην κυρία Γεννηματά ανταπαντά το Ποτάμι με ανακοίνωσή του.

«Προφανώς ο χαρακτηρισμός της «χυδαιότητα» απευθύνεται πρωτίστως στα στελέχη της παράταξής της που συνεχίζουν να λένε ότι οι μεταγραφές βουλευτών δεν συμβαδίζουν με τα προοδευτικά ήθη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Όλη η ανακοίνωση του Ποταμιού:

«Επίθεση σε όσους ενίστανται στις αποστασίες βουλευτών έκανε η κυρία Γεννηματά. Χαρακτήρισε μάλιστα “χυδαιότητα” την κριτική που της ασκείται από προοδευτικούς πολίτες όλου του δημοκρατικού χώρου. Προφανώς ο χαρακτηρισμός της απευθύνεται πρωτίστως στα στελέχη της παράταξής της που συνεχίζουν να λένε ότι οι μεταγραφές βουλευτών δεν συμβαδίζουν με τα προοδευτικά ήθη. Το επεσήμαναν δημοσίως και -παρά τις αυστηρές υποδείξεις της αυλής της- το επανέλαβαν και μπροστά της στην Κ.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στα όργανα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η κυρία Γεννηματά όμως δεν ανέχεται την κριτική και προσπαθεί να φιμώσει αυτούς που δυσανασχετούν με παζάρια, υποσχέσεις και εξαγορές».

 

 

 

 

 

 

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

No results found

Μενού