Τζανακόπουλος: Σταδιακή επαναφορά της κανονικότητας για τους Έλληνες εργαζόμενους

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, τόνισε ότι στο Eurogroup της Μάλτας η ελληνική κυβέρνηση έφτασε σε πολιτική συμφωνία με τους θεσμούς για την ολοκλήρωση της β΄ αξιολόγησης.

Η κυβέρνηση κατάφερε να θέσει τις βάσεις για τη σταδιακή επαναφορά της κανονικότητας προς όφελος των Ελλήνων εργαζομένων, είπε ο κ. Τζανακόπουλος, συμπληρώνοντας ότι η συμφωνία προβλέπει μηδενικό δημοσιονομικό αντίκτυπο, καθώς για κάθε ένα ευρώ επιβάρυνσης θα υπάρχει και ένα ευρώ ελάφρυνσης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέροντας ότι η Ν.Δ. επέλεξε μια πλήρως υπονομευτική στάση καθ’ όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων”, όσο, και στον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι “απαιτούσε μια άνευ όρων παράδοση και υποσχόταν τόσα και άλλα τόσα μέτρα”.

Και εν κατακλείδι, “η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται για τρίτη φορά σε στρατηγικό αδιέξοδο”, αφού “το σχέδιο της αριστερής παρένθεσης ηττήθηκε για άλλη μια φορά”.

 

 

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού