Ρήγας: Δώσαμε μια μάχη για να γίνει πράξη η συμφωνία

Την προσήλωση της κυβέρνηση στο στόχο για την έξοδο της χώρας στις αγορές και το τέλος της επιτροπείας, επανέλαβε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας υπογραμμίζοντας πως πολλές δυνάμεις επιχείρησαν να στρέψουν σε διαφορετική κατεύθυνση τη συμφωνία του Αυγούστου του 2015, ωστόσο η κυβέρνηση έδωσε μάχη για να τηρηθεί από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

«Έχει υπάρξει μια συμφωνία μετά από μεγάλη δική μας επιμονή, η καθυστέρηση δεν οφειλόταν σε μας, κάτι πλέον το οποίο καταλαβαίνει ο κάθε πολίτης. Πολλοί προσπάθησαν να στρέψουν τη συμφωνία σε άλλη κατεύθυνση, από εκείνα που είχαν συμφωνηθεί τον Αύγουστο του 2015. Δώσαμε μια μάχη για να γίνει πράξη αυτή η συμφωνία, από όλες τις μεριές» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ρήγας.

«Ενδιαφερόμαστε να προχωρήσει η ανάπτυξη στη χώρα» τόνισε στο «Πρακτορείο 104,9Fm» ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερθείς στα παράλογα, όπως είπε, μέτρα του ΔΝΤ, σημείωσε πως «τα μέτρα που ζητούσαν από το Ταμείο δεν θα τα παίρναμε γιατί δεν δικαιολογούταν ούτε από την πορεία της οικονομίας της χώρας. Το θέμα του χρέους βέβαια έχει τώρα μπει στο τραπέζι. Έχει αναγνωριστεί από όλους ότι δεν είναι βιώσιμο, ενώ ανοιχτό παραμένει και το ζήτημα των πλεονασμάτων για τα επόμενα χρόνια» τόνισε ο κ. Ρήγας, αφήνοντας αιχμές για τη στάση της ΝΔ η οποία, όπως τόνισε, θεωρούσε βιώσιμο το χρέος.

 

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού