Προφυλακίστηκε ο 55χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 14χρονης

Την προφυλάκιση του 55χρονου επιχειρηματία από τον Βόλο, που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, παραπλάνηση και ασέλγεια κατά 15χρονης, αποφάσισαν ομόφωνα ο ανακριτής και ο εισαγγελέας Κέρκυρας, μετά την πολύωρη σημερινή απολογία του.

Ο 55χρονος, συνελήφθη το Σάββατο στην Κέρκυρα, όπιου είχε μεταβή για διακοπές με την 14χρονη κι αποπειράθηκε να την βιάσει. Το κορίτσι βρισκόταν μαζί του με τη συγκατάθεση της μητέρας της.

Το ύποπτο ζευγάρι κατήγγειλαν στην αστυνομία υπάλληλοι του ξενοδοχείου όπου διέμεναν, όταν άκουσαν από το δωμάτιο το κορίτσι να φωνάζει για βοήθεια. Ο επιχειρηματίας είχε ισχυριστεί στο ξενοδοχείο ότι επρόκειτο για την κόρη του.

Η 40χρονη μητέρα της ανήλικης κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας μετά την σύλληψή της στο Βόλο και θα οδηγηθεί αύριο το μεσημέρι στον ανακριτή Κέρκυρας προκειμένου να απολογηθεί.

Οι κατηγορίες που τη βαρύνουν μέχρι αυτή την ώρα, είναι αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για μία πολύ φτωχή οικογένεια και η μητέρα φέρεται να είχε προωθήσει στον 55 Βολιώτη και την μεγαλύτερη κόρη της στο παρελθόν.

 

 

 

 

 

 

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

four × three =