Ο ΠΦΣ στηρίζει την υποψηφιότητα μετεγκατάστασης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων στην Αθήνα

Την υποψηφιότητα μετεγκατάστασης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) στην Αθήνα, στηρίζει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.

Με επίκεντρο την ιστορία, τη γνώση, την κουλτούρα του ελληνικού φαρμάκου, των φορέων και των επιστημόνων που το “υπηρετούν”, δημιούργησε video (https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=ET3pFhQiKwU), υποστήριξης της υποψηφιότητας μετεγκατάστασης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) στην Αθήνα.

«Η παρουσία ενός Οργανισμού με ευρωπαϊκό κύρος και εμβέλεια στη χώρα μας θα δώσει νέα πνοή στον Τομέα της Υγείας και του Φαρμάκου στην Ελλάδα», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΦΣ Κυριάκος Θεοδοσιάδης.

Σήμερα, ο ΕΜΑ έχει την έδρα του στο Λονδίνο και η μετεγκατάστασή του κρίνεται αναγκαία λόγω του Brexit, ενώ «τα κριτήρια που έχει θέσει η Ε.Ε. για την επιλογή της νέας έδρας του είναι αυστηρά και έχουν βάλει ψηλά τον πήχη. Θεωρούμε υποχρέωσή μας ως λειτουργοί της Υγείας, να στηρίξουμε την πολιτεία σε ένα εθνικό θέμα, η αίσια έκβαση του οποίου θα έχει πολλαπλά οφέλη για την χώρα μας», κατέληξε ο κ. Θεοδοσιάδης.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος σκοπεύει να αναλάβει ένα ευρύ φάσμα πρωτοβουλιών ενημέρωσης και ευαοσθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου, σε συνεργασία με όλους τους φορείς υγείας, που αφορούν τον εμβολιασμό, την πρόληψη και θέματα Δημόσιας Υγείας.

 

 

 

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού