Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν γρήγορα και θα τις κερδίσουμε

Την πεποίθησή του πως η προσφυγή στην κάλπη θα γίνει γρήγορα και η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει με μεγάλη διαφορά εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, που περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Κιλκίς και συνομίλησε με πολίτες για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

“Θα γίνουν εκλογές γρήγορα και θα τις κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά. Εμείς δεν διχάζουμε. Εμείς ενώνουμε όλους τους Έλληνες. Απέναντι σε μια Κυβέρνηση που λέει ψέματα, προτάσσουμε αλήθεια και ορθό λόγο. Ο κ. Τσίπρας κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του. Εμείς κάνουμε σοβαρές προτάσεις”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, συνομιλώντας με τους πολίτες του Κιλκίς. Παράλληλα, αφού ανέφερε ότι η πόλη είναι συνυφασμένη με την πρωτογενή παραγωγή και ιδίως την κτηνοτροφία, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε πως η οδός Πειραιώς δεν αντιλαμβάνεται την ανάπτυξη για τη χώρας δίχως υγιή και ανταγωνιστικό πρωτογενή τομέα.

“Η ΝΔ διαθέτει ένα ευρύ πλέγμα πολιτικών για μια σειρά ζητημάτων, όπως ο Φ.Π.Α. στα αγροτικά εφόδια, το ζήτημα των ελληνοποιήσεων…Ως επόμενη κυβέρνηση της χώρας θα δώσουμε απόλυτη προτεραιότητα στον πρωτογενή τομέα”, επεσήμανε, ενώ στη διάρκεια της παρουσίας του στο Κιλκίς ένας ιδιοκτήτης καφετέριας, απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη, του εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για την υψηλή φορολογία, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Αισθάνομαι πως έχω το μαγαζί μου συνεταιρικά με τον Τσίπρα”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού