Απολογούνται σήμερα οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη

Κατηγορούμενοι για αρπαγή σε διακεκριμένη μορφή, σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα εκβιασμού και εμπρησμού είναι οι συλληφθέντες για την απαγωγή του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, οι οποίοι ζήτησαν προθεσμία από τον ανακριτή και θα απολογηθούν σήμερα.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, καθώς αρκετοί είναι οι κάτοικοι του νησιού που έχουν καταφερθεί εναντίον τους, ενώ από την πίσω πόρτα του κτιρίου οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και το ανήλικο κορίτσι που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 16χρονη

Η 16χρονη, η οποία είναι κόρη ενός από τους συλληφθέντες, φέρεται να είχε αναλάβει τον τομέα της επικοινωνίας των απαγωγέων με την οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Το ανήλικο κορίτσι οδηγήθηκε και αυτό στον εισαγγελέα, ο οποίος της απήγγειλε κατηγορίες για άμεση συνέργεια στην απαγωγή και άμεση συνέργεια σε απόπειρα εκβιασμού για λήψη λύτρων.

Αμέσως μετά απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή που την άφησε ελεύθερη, επιβάλλοντάς της τους περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίας μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Τι ανέφερε ο ιατροδικαστής για τον Λεμπιδάκη

Τον απαχθέντα επιχειρηματία εξέτασε ο ιατροδικαστής Κρήτης Σταμάτης Μπελιβάνης ο οποίος διαπίστωσε ότι ο 53χρονος φέρει αποτύπωμα από αλυσίδα στα κάτω άκρα, ενώ δεν βρέθηκαν στοιχεία αφυδάτωσης.

Όπως είπε ο κ Μπελιβάνης κατά δήλωσή του ο απαχθείς λάμβανε φαγητό και νερό, ωστόσο είχε μια απώλεια βάρους περί τα 16 κιλά.

 

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

No results found

Μενού