Η τεχνολογία κυριαρχεί στο top 10 των πιο πολύτιμων brands στον κόσμο

Την αναπόσπαστη πια σχέση των καταναλωτών με την τεχνολογία έρχεται να επιβεβαιώσει η νέα λίστα με τα πλέον πολύτιμα brands στον κόσμο. Ο κλάδος της τεχνολογίας κυριαρχεί στο παγκόσμιο “top 10” των κορυφαίων σημάτων διεθνώς, καθώς μία στη δύο εταιρείες της λίστας προέρχονται από τον τομέα αυτό.

Επτά στις δέκα εταιρείες στην πρώτη δεκάδα με τα “Best Global Brands 2017” είναι από τον κλάδο της τεχνολογίαςΣτη λίστα των “Best Global Brands 2017” της Interbrand, που περιλαμβάνει τα καλύτερα brands παγκοσμίως, τα επτά από τα δέκα εμπορικά σήματα, που βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης, εκπροσωπούν τον κλάδο της τεχνολογίας: Apple, Google, Microsoft, Amazon, Samsung, Facebook και IBM. Συγκεκριμένα, η Apple βρίσκεται για το 2017 στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης, η Google καταλαμβάνει τη δεύτερη, η Microsoft κατατάσσεται τρίτη, η Amazon είναι στην πέμπτη θέση, ενώ η Samsung για την τρέχουσα χρήση βρίσκεται στην έκτη, το Facebook στην όγδοη και η IBM στη δέκατη.

Κάθε μία από αυτές τις πέντε αυτές μάρκες είτε μετακινήθηκε σε υψηλότερες θέσεις του καταλόγου σε σχέση με έναν χρόνο νωρίτερα, είτε -στη χειρότερη περίπτωση- παρέμεινε στην ίδια.

Το γεγονός αυτό, όπως σχολιάζει η Interbrand, αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη αναπτυξιακή δυναμική του κλάδου της τεχνολογίας, με τις εταιρείες του τομέα να αντιπροσωπεύουν πλέον κάτι πολύ περισσότερο από την τεχνολογική αιχμή. Οι καταναλωτές βλέπουν πλέον στα εμπορικά σήματα της τεχνολογίας όχι μόνο τα τεχνολογικά τους επιτεύγματα, αλλά μια συνολική εμπειρία, που μεταμορφώνει την καθημερινότητά τους. Επιπλέον, το Facebook, η Amazon, η Adobe και η Huawei περιλαμβάνονται στα brands με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη μεταξύ 2016 και 2017.

Εξαιρετικά ισχυρή είναι η συμμετοχή του κλάδου της τεχνολογίας στη συνολική λίστα της Interbrand με τα “Best Global Brands 2017”, που περιλαμβάνει συνολικά τα 100 πιο “δυνατά” εμπορικά σήματα, σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

No results found

Μενού