Μαριάς: Ο Ράμα και η παρέα του πρέπει να λάβουν ένα αποφασιστικό μήνυμα

«Ο Ράμα και η παρέα του πρέπει να λάβουν ένα αποφασιστικό μήνυμα» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό TV 100 Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του Κόμματος «Ελλάδα-Ο άλλος δρόμος», ευρωβουλευτής, Νότης Μαριάς.

Ο κ. Μαριάς, αφού υπενθύμισε ότι έχει καταψηφίσει την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας, αλλά και τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που χρηματοδοτεί την Αλβανία, επισήμανε ότι η ελληνική πλευρά θα πρέπει να στείλει ένα αποφασιστικό μήνυμα, γιατί όσο αυτό δεν γίνεται, «οι Αλβανοί θα το παίζουν σε διπλό ταμπλό, αφού από τη μια θα ασκούν σκληρή πολιτική εναντίον της ελληνικής εθνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου και από την άλλη θα έχουν εδώ οκτακόσιες χιλιάδες συμπολίτες τους, οι οποίοι εργάζονται και απολαμβάνουν το ελληνικό κοινωνικό κράτος».

Διαβάστε ακόμα: Ανθελληνικός κατήφορος Ράμα στην αλβανική Βουλή – Δηλώνει πως δεν επιθυμεί εξομάλυνση των διμερών σχέσεων

Ο Έλληνας Ευρωβουλευτής πρότεινε, επίσης, «να γίνονται πολλοί περισσότεροι έλεγχοι στα Αλβανικά σύνορα» και αναφέρθηκε στο Πρωτόκολλο της Κέρκυρας που ψηφίστηκε στις 17 Μαΐου 1914 και το οποίο εξασφαλίζει την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου.

 

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού