Δράσεις αρωγής και υποστήριξης στους πλημμυροπαθείς από τη ΓΣΕΕ

Velonastongiaka

Την παροχή ενός πλέγματος στοχευμένων δράσεων και εξειδικευμένων υπηρεσιών για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής ανακοινώνει η ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας, το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.

Σε πρώτο επίπεδο περιλαμβάνει τα ακόλουθα πεδία:

Σύνταξη αιτημάτων για εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών με ευνοϊκότερους όρους αποπληρωμής δανείων των συμπολιτών μας που αδυνατούν να πληρώσουν τις δόσεις τους προς τα Πιστωτικά Ιδρύματα, το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
Διερεύνηση υπαγωγής των δανειοληπτών στις διατάξεις του Ν3869/10 (Ν. Κατσέλη), ως ισχύει.

Διερεύνηση υπαγωγής των επιχειρήσεων στις διατάξεις του Ν. 4469/17, για τη ρύθμιση οφειλών των επιχειρήσεων (εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών.)

Μελέτη ασφαλιστηρίων συμβολαίων πυρός και ασφαλιστήριων συμβολαίων αυτοκινήτων και λοιπών υλικών ζημιών και διεκπεραίωση αποζημιώσεων.

Ενδυνάμωση των παρεμβάσεων και υπηρεσιών εξατομικευμένης ή/και ομαδικής ενημέρωσης, πληροφόρησης και συμβουλευτικής καθοδήγησης για ζητήματα εργασιακών σχέσεων, κοινωνικής ασφάλισης και εύρεσης εργασίας (Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής εργαζομένων και ανέργων ΙΝΕ ΓΣΕΕ).

Όπως σημειώνει η ΓΣΕΕ στην ανακοίνωσή της, “η υποστήριξη του Συνδικαλιστικού Κινήματος δεν εξαντλείται στις ως άνω δράσεις άμεσου χαρακτήρα. Ήδη έχουν ξεκινήσει ή προγραμματίζονται πρωτοβουλίες ενίσχυσης των πληγέντων από Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Σωματεία, αλλά και ενέργειες επιστημονικής και ερευνητικής εστίασης στην τοπική κοινωνία και οικονομία”.

Ακόμη επισημαίνεται ότι το σύνολο των υπηρεσιών παρέχονται στους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας στο πλαίσιο συναντήσεων κατόπιν σχετικού τηλεφωνικού αιτήματος στο Εργατικό Κέντρο (2105546321 & 2105546237), και φυσικά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Τέλος, σημειώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των πλημμυροπαθών της Δυτικής Αττικής, την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:30 – 14:30 στην Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας, Χαριλάου 28, Ελευσίνα, ΤΚ 19200.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού