ΥΠΕΣ: Σκέψεις διενέργειας διαγωνισμού για προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων

Velonastongiaka

Τη διενέργεια νέου διαγωνισμού για μόνιμες προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, για αιτήματά τους που κρίθηκαν εκπρόθεσμα και δεν συμπεριλήφθηκαν στον αρχικό διαγωνισμό των 8.845 θέσεων, εξετάζει το υπουργείο Εσωτερικών, ανέφερε ο Πάνος Σκουρλέτης σε εκπροσώπους των εργαζομένων στη καθαριότητα από τον Δήμο Πειραιά, με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα.

Σημειώνεται ότι με τροπολογία του υπουργού Εσωτερικών, τον περασμένο Ιούνιο, οι δήμοι και τα Νομικά τους Πρόσωπα είχαν περιθώριο έως τις 31 Ιουλίου να δηλώσουν στις οικείες Αποκεντρωμένες Διοικήσεις τις σχετικές ανάγκες τους σε μόνιμο προσωπικό. Υπήρξαν όμως περιπτώσεις δήμων που καθυστέρησαν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους, παρά τη μακρά σιωπηρή παράταση που δόθηκε.

Έγιναν δεκτά τα αιτήματα συνολικά 271 δήμων με την προϋπόθεση να διεξαχθεί εγκαίρως ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ, ώστε να αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων πριν παρέλθει η 31η Μαρτίου 2018, που είναι το ανώτερο χρονικό όριο απασχόλησης των υφιστάμενων συμβασιούχων στην καθαριότητα.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού