Βενγκέρ: Δεν πωλούνται το Γενάρη Οζίλ και Σάντσες

Συνεχίζεται το «σίριαλ» των διαπραγματεύσεων, εδώ και πολλούς μήνες, ανάμεσα στην Άρσεναλ και στους Μεσούτ Οζίλ, Αλέξις Σάντσες, για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τους «κανονιέρηδες».

Τα συμβόλαια των δύο παικτών τελειώνουν τον Ιούνιο του 2018, με τη διοίκηση να έχει μέσα στις προτεραιότητές της να τους κρατήσει στο Λονδίνο τουλάχιστον έως το 2020. Οι δύο παίκτες από την πλευρά τους αξιώνουν τώρα 140.000 λίρες την εβδομάδα για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Τα ρεπορτάζ του διεθνή Τύπου αναφέρουν πως τον Ιανουάριο και οι δύο παίκτες θα φύγουν από την ομάδα του Λονδίνου, αλλά ο Αρσέν Βενγκέρ, παρενέβη στο θέμα και δήλωσε αισιόδοξος πως οι δύο άσοι θα μείνουν τελικά στην ομάδα του Λονδίνου, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι:

«Νομίζω πως οι δύο παίκτες δικαιολογημένα ζητούν καλύτερα συμβόλαια, γιατί το αξίζουν. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως η ομάδα θα πρέπει να τινάξει στον αέρα το οικονομικό της σχέδιο για να τους ικανοποιήσει», τόνισε ο διάσημος Γάλλος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουν τον Γενάρη, εκτός κι αν συμβούν εκπληκτικά πράγματα. Είμαι σίγουρος πως θα μείνουν στην ομάδα, τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν. Γενικά θέλω να μείνουν για αρκετά χρόνια στην ομάδα, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Απλά ξέρω πως δεν θα φύγουν τον Ιανουάριο.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού