Κικίλιας: Από σήμερα ξεκινά η μεγάλη προσπάθεια να ενώσουμε τους Έλληνες

«Το συνέδριο τελείωσε, τώρα ξεκινάει η μεγάλη κοινή προσπάθεια να ενώσουμε τους Έλληνες και να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση. Το 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αποτέλεσε την κορύφωση μιας μακράς διαδικασίας προσυνεδρίων σε όλη την Ελλάδα και αναμφίβολα έστειλε μήνυμα ενότητας, ελπίδας και αλλαγής» τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας. Επισημαίνει πως η ΝΔ απέδειξε ότι δεν φοβάται να συγκρουστεί με τις ίδιες της τις παθογένειες αγκαλιάζοντας την κοινωνία και βάζοντας τέλος στην «επετηρίδα» των κομματικών γραφείων, ως μέσων ανέλιξης.

Σε συνέντευξή του στον «Φιλελεύθερο» ο τομεάρχης ‘Αμυνας κάνοντας τον απολογισμό του 11ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με «λογισμό και όνειρο» στη ψυχή των Ελλήνων, για την αλλαγή που πρέπει να ξεκινήσει πρώτα από εμάς τους ίδιους.

«Να γίνουμε η αλλαγή που θα έρθει. Το συνέδριο αποτέλεσε το επιστέγασμα αυτής της αλλαγής. Και ο πρόεδρος της ΝΔ, έχει αποδείξει ότι τολμά και την κάνει πράξη. Σήμερα μέσα στο κόμμα του και από αύριο στη χώρα. Έχουμε τώρα, την ευθύνη να εμπνεύσουμε τους πολίτες και να σηκώσουμε μαζί ψηλά τη σημαία της Ελλάδος» δηλώνει χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως οι δηλώσεις των πρώην προέδρων του κόμματος, του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά, απλώς επιβεβαίωσαν πως «η μεγάλη λαϊκή φιλελεύθερη παράταξη έμεινε ενωμένη και όρθια στην κρίση, βασιζόμενη στις ιδέες της, στα πιστεύω της και στη δύναμη της Αλήθειας. Αυτά υπηρετούμε όλοι, με συνέπεια και γνώμονα το καλό της Πατρίδας. Αυτά μας οπλίζουν με πίστη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που έχει βαθιές ρίζες, πιστεύει στον εαυτό της και πατά γερά στα πόδια της. Όσοι διασπείρουν τέτοιες παραφιλολογίες, απλώς πασχίζουν να ξεφύγουν από τα δικά τους αδιέξοδα. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» λέει χαρακτηριστικά.

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού