Σε πλήρη δράση το Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Με δυναμική συνεχίζει το Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς να υλοποιεί το στόχο του για επαφή με την τουριστική αγορά και την αγορά εργασίας στο χώρο της φιλοξενίας, σε συνδυασμό με τις υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες.

Οι πρωτοετείς φοιτητές επισκέφθηκαν την έκθεση Greek Tourism Expo την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους οι φοιτητές είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους προορισμούς της χώρας που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη έκθεση, καθώς και τα προσφερόμενα τουριστικά προϊόντα Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών στο χώρο του τουρισμού. Επίσης, είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους τουριστικούς επαγγελματίες, να εντοπίσουν τις τουριστικές τάσεις και να βιώσουν τις ανάγκες της τουριστικής αγοράς.

Οι φοιτητές έδωσαν έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και το εύρος των προσφερόμενων υπηρεσιών, αλλά και τις επαγγελματικές b2b συναντήσεις που έλαβαν μέρος μεταξύ ξένων hosted buyers και Ελλήνων επαγγελματιών. Από την πλευρά τους οι επαγγελματίες τουρισμού, οι οποίοι συμμετείχαν στην έκθεση, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ενημερώθηκαν από τους ίδιους τους φοιτητές για το νέο Τμήμα που παρέχει εξειδικευμένη τουριστική εκπαίδευση σε επίπεδο ΑΕΙ καθώς και το σύγχρονο Πρόγραμμα Σπουδών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

No results found

Μενού