Χατζηδάκης: Η πραγματικότητα είναι εδώ και σας αντιπολιτεύεται

Κριτική σε υψηλούς τόνους για το κυβερνητικό αφήγημα ότι η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη στην Βουλή. “Είστε κυβέρνηση σε αποδρομή, κατεβαίνετε με ασανσέρ, κατρακυλάτε στις δημοσκοπήσεις, δεν υπάρχει πάτος”,  τόνισε.

Και πρόσθεσε: Κάποιοι λένε ότι η χώρα θα σέρνεται εάν παραμείνει κι άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. “Δεν συμφωνώ με αυτό. Η χώρα οδεύει προς την καταστροφή. Χρειάζεται πολιτική αλλαγή”.

Μεγάλο μέρος της ομιλίας του κ. Χατζηδάκη αφιερώθηκε στο αφήγημα εξόδου από τα Μνημόνια που εξυφαίνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

“Λέτε ότι η χώρα απαλλάσσεται από τα μνημόνια; Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε” είπε ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας στο πλαίσιο του προϋπολογισμού.

“Μας λέτε ποια χώρα από αυτές που βγήκαν από Μνημόνια όπως η Πορτογαλία και η Κύπρος βρήκαν από τα μνημόνια και εφάρμοσαν μείωση αφορολόγητου όπως νομοθετήσατε εσείς; Περικοπή μιας σύνταξης όπως ψηφίσατε εσείς; Σε ποια χώρα έγινε αυτό; Σε ποια χώρα συμφώνησαν ο SSM να κάνει κουμάντο στις τράπεζές μας, σε ποια χώρα υπέγραψαν υπερταμείο να κάνει κουμάντο στην Δημόσια Περιουσία για 98 χρόνια;”

Όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ κατρακυλάει στις δημοσκοπήσεις, ενώ όσοι τον πίστεψαν βλέπουν τώρα αλαζονεία και συνεχή υποκρισία. “Η πραγματικότητα είναι εδώ και σας αντιπολιτεύεται” τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Λέτε ότι υπερασπίζεστε τους φτωχούς αλλά τους κάνετε φτωχότερους με τους έμμεσους φόρους που εσείς αυξήσατε, είπε. Μόνο στο θέμα του υπερπλεονάσματος πάτε καλά αφού ξεζουμίσατε όλη την κοινωνία στους φόρους. “Ρεκόρ στις 35 χώρες του ΟΟΣΑ έχει η Ελλάδα στην επιβολή φόρων” τόνισε.

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού