– Έλα, πες την αλήθεια… Σου λείπει κι εσένα ο Βόλφγκανγκ

@sputnik1: Ανοικτή επιστολή, λέει το ρεπορτάζ, ότι έστειλε στον Γιάννη Μπουτάρη- Butarovic, η εταιρία Μακεδονικών Σπουδών –δικιά μας, όχι σκοπιανή. Αφορμή τα παράπονα που δέχθηκε η εταιρία από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι αντί να διαδηλώσουν έξω από το Δημαρχείο με σύνθημα «Ξύπνα Γιάννη σου παίρνουν συνέντευξη», προτίμησαν να στείλουν γράμματα και να τηλεφωνήσουν στην εταιρία αυτή. Τώρα, η αλήθεια είναι δεν ξέρω τι σόι παρέμβαση μπορεί να κάνει αυτή η εταιρία στον Δήμαρχο. Αλήθεια ο Μπουτάρης ψιλοεξαφανίστηκε ή είναι ιδέα μου; Θα κοιμάται ακόμη μάλλον.

@sputnik2: Αυτός που ξύπνησε για τα καλά είναι ο Αθηναίων, Καμίνιος, ο οποίος συναντήθηκε με μέλη του Εμπορικού Συλλόγου της πρωτεύουσας και τους είπε: Εγώ μείωσα τα δημοτικά τέλη στο 18%, εσείς γιατί δεν έχετε περισσότερες εισπράξεις; «Κάγκελο» οι έμποροι. Και μετά άρχισε ο Καμίνης να τους λέει κάτι για συνέργιες ώστε να γίνει η Αθήνα πιο καθαρή και πιο ελκυστική-ούτε εγώ δεν κατάλαβα. Μεταξύ μας, κάτι κατάλαβα: Μάλλον ψάχνει χορηγούς ή οδοκαθαριστές ο δημαρχούλης. Σου λέει, εάν δεν έχετε χρήματα, βγείτε με τη σκούπα και ρίξτε και καμιά καθαριότητα. Πως κάνει ο Δήμος μετά από τη λαϊκή; Αυτό.

@Πάγος: Μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, είπε ο Άρειος αντεισαγγελεύς ότι είναι ότι μάρτυρες της Novartis-ξέρετε αυτοί που δεν γνωρίζουν, αλλά «εκτιμούν» ότι κάποιοι τ άρπαξαν τα μπικικίνια – και η αλήθεια είναι ότι αρχίζω να ανησυχώ για το τι είναι δημόσιο συμφέρον. Όχι τίποτε, αλλά πολλά έχουμε υποστεί γι’ αυτό το συμφέρον και χαϊρι δεν έχουμε ματαδεί κύριε αντεισαγγελεύ μου.

@όλα-ναι: Αυτό ποια δεν είναι Προανακριτική. Ψηφοφορία για μνημόνιο είναι. Με δέκα κάλπες κιόλας, για να χουμε να ασχολούμαστε αύριο. Αφού φρουμάξαμε όλοι με τη Siemens, τώρα μας έπιασε το εθνικοπατριωτικό μας-ξέρετε, αυτό το «όλα στο φως»-και άρχισαν πάλι οι ανακοινώσεις για τα «ναι» στην Προανακριτική…Μάλλον βιαζόμαστε να βάλουμε την υπόθεση στα …αρχεία πάλι. Δεν εξηγείται αλλιώς.

@ΕΜΥ-ly: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να χτυπήσουν αύριο τη Βουλή: Αποφάσισε, λέει, η Νδούλα να βρίσκεται σύμπασα στη Βουλή για να εξαπολύσει μύδρους για τη Novartis και τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Να ταχθεί κι αυτή «ναι» στην Προανακριτική, αλλά μη τυχόν και σηκωθεί βουλευτής της να κατευθυνθεί προς τις κάλπες να ψηφίσει-θα είναι και κουρασμένοι λογικά μετά τους μύδρους. Εντάξει, σύμφωνοι, η ΝΔ θέλει μία κάλπη κι όχι δέκα. Όμως από αυτό το σημείο μέχρι του να λες «ναι» στην Προανακριτική και να… απέχεις από την ψηφοφορία, η απόσταση είναι μεγάλη. Αυτό δεν είναι πολιτική θύελλα. Ο εξορκισμός της Εμιλυ Ρόουζ είναι…Έναν παπά να μας διαβάσει καλύτερα.

@avanti-popolo: Τι είναι αυτά που διαβάζω στο circogreco; Αυθαδίασε ο Τσακαλώτος στον Ντράγκι; Έφυγε ο Βόλφγκανγκ, έφυγε κι ο Γερούν και ξεκίνησε αντάρτικο …ο Ευκλείδης; Είπαμε να είμαστε αριστερότερα του νεοφιλελευθερισμού, αλλά μην το ευτελίσουμε τελείως. Η αλήθεια είναι ότι εκτιμώ ιδιαίτερα τον κύριο Τσακαλώτο για αυτή την, πως να την πω, «δημιουργική αφέλεια» θα την πω. Δηλαδή, περίμενες κύριε Τσακαλώτε μου ότι μετά από τόσα μνημόνια, θα μας έβαζε ο ΕΚΤούλας-δηλαδή η Φρανκφούρτη- στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης; Αφού στην τσίτα μας θέλουν όχι στη χαλάρωση. Συγνώμη που θα στο πω κύριε Τσακαλώτε μου, αλλά και «λουκάνικο» Φρανκφούρτης να φάμε-που το έχουμε φάει δηλαδή- ποσοτική χαλάρωση δεν έχει. Εδώ έχουμε ακόμη capital controls, κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας;