Μέτρα κατά Κασιδιάρη ζητούν ομόφωνα τα κόμματα

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση με την οποία ζητούν να ληφθούν πειθαρχικά μέτρα κατά του Ηλία Κασιδιάρη και της Χρυσής Αυγής απέστειλαν ομόφωνα τα κόμματα.

Η επιστολή αφορά τη γενικότερη συμπεριφορά βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων της Ολομέλειας και Επιτροπών του Κοινοβουλίου και συντάχθηκε με αφορμή το χθεσινό πρωτοφανές περιστατικό στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.

Στην επιστολή αυτή, η οποία θα εξεταστεί στη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής σήμερα, τα κόμματα ζητούν να ληφθούν μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά.

“Αυτά που έγιναν χθες δεν προσβάλλουν μόνο τον βουλευτή τον κ. Μουσταφά Μουσταφά, τον οποίο ο Κασιδιάρης αποκάλεσε Τούρκο και πράκτορα, αλλά το σύνολο του Κοινοβουλίου και την ίδια την Δημοκρατία” υπογράμμισε ο Κώστας Δουζίνας Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας.

Ο κ. Δουζίνας υπογράμμισε ότι είναι η τέταρτη φορά που γίνονται παρόμοια περιστατικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που ο κ. Δουζίνας ενημέρωνε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για την επιστολή, στην αίθουσα της Ολομέλειας ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλιόπουλος επαναλάμβανε τα περί “Τούρκων βουλευτών”..

Δυσαρέσκεια όμως εξέφρασε ο κ. Δουζίνας και για τις διαρροές οι οποίες έγιναν κατά τη χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση της Εξωτερικών και Άμυνας από μέλη της.

ΠΗΓΗ: Capital.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού