Επιβεβαίωση απόκλισης Βενιζέλου από το Κίνημα Αλλαγής – Πρότεινε μονομέτωπο κατά ΣΥΡΙΖΑ – Χειρότερη η Novartis από το “βρώμικο ’89”

Επιβεβαίωση απόκλισης Βενιζέλου από το Κίνημα Αλλαγής ήταν η ομιλία του πρώην προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Σαμαρά στο συνέδριο του νέου φορέα, στην οποία πρότεινε μονομέτωπο κατά ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Άκρως επιβεβαιωτική της απόφασης του κ. Βενιζέλου να ακολουθήσει άλλη πορεία από τις “ίσες αποστάσεις” που επιλέγει το Κίνημα, ήταν και η αποστροφή της ομιλίας του ότι  «Θα δώσω στο όνομα της παράταξης και της πατρίδας τη μάχη για να κερδίσουμε, για να είναι βαριά και στρατηγική η ήττα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις εκλογές», όπως προανήγγειλε.

«Υπάρχει μέτωπο δημοκρατίας κατά του διαρκούς πραξικοπήματος», υποστήριξε επίσης ο κ. Βενιζέλος ο οποίος για να μη μείνει καμιά αμφιβολία για τη στάση του πρόσθεσε ότι θεωρεί «γλοιώδες το φλερτ με ΣΥ.ΡΙΖ.Α.», που επιχειρείται από μερίδα στελεχών του Κινήματος Αλλαγής.

«Άλλο το έχουμε πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές και άλλο αντικρούω και αντιπαλεύω τους σχεδιαστές της σκευωρίας που εξελίσσεται σε φάρσα», είπε  ακόμη ο κ. Βενιζέλος σχετικά με την υπόθεση Novartis.

«Με αφορμή το σκάνδαλο Novartis προσπάθησαν να οικοδομήσουν τη μεγαλύτερη πολιτική και δικαστική σκευωρία των τελευταίων 50 ετών», πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας επί πλέον με την αναφορά του αυτή ότι θεωρεί την υπόθεση του σκανδάλου της Novartis χειρότερη από το “βρώμικο ’89”. Άποψη δηλαδή, που έχει αποδοκιμαστεί από το Κίνημα Αλλαγής.