Απερίσκεπτες οι δηλώσεις Καμμένου, λέει ο Τσελίκ

“Αν κοιτάξουμε τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού βλέπουμε πως είναι απερίσκεπτες”, δήλωσε ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Ομέρ Τσελίκ, αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο κ. Τσελίκ είπε ακόμη ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να κάνει επισημάνσεις στην Ελλάδα για δηλώσεις που γίνονται από την πολιτική ηγεσία της χώρας μας, προσθέτοντας πως σε περιπτώσεις διενέξεων δεν είναι δυνατόν να επικρίνεται πάντα η χώρα που δεν είναι μέλος της ΕΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του τη Μ. Τετάρτη από την Ικαρία κάλεσε σε εγρήγορση “απέναντι σε έναν αντίπαλο, σε έναν εχθρό, ο οποίος συνεχίζει να προκαλεί” μετά και την προκλητική δήλωση του Τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ ότι “η Ελλάδα είναι μικρή χώρα, δε χρειάζεται να δίνουμε σημασία”​.

“Δεν μας φοβίζουν και δεν μας γονατίζουν οι προκλήσεις του, οι απειλές του και οι ύβρεις του. Ίσα – ίσα, μας δυναμώνουν ακόμη περισσότερο. Αν έχουν τα κότσια, ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό. Οι Έλληνες ενωμένοι θα τους τσακίσουμε” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ενώ ανήγγειλε την προώθηση 3.500 μονίμων και στρατευσίμων στα νησιά και άλλων 3.500 στον Έβρο εντός των επομένων ημερών και την ενίσχυση σε μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σημειώνεται πως σήμερα πηγές του ελληνικού υπουργείου Άμυνας σημείωσαν ότι η όποια μεταφορά προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσεται στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσής τους που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και συνεχίζεται σε βάθος χρόνου.

Πρόσθεσαν πως στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται η αλλαγή του τρόπου κατάταξης νεοσυλλέκτων που ήδη εφαρμόζεται από τη 2018 Β ΕΣΣΟ.

πηγη: Capital.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού