“Είμαι ο Μπουφόν και δεν αλλάζω τίποτα απ’ όσα είπα”

Ο εμβληματικός αρχηγός της Γιουβέντους παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό show «Le Lene», όπου όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ.

«Μερικές φορές μιλάω δίκαια, μερικές άδικα και μερικές με υπερβολή. Έτσι είναι, αυτός είμαι. Είμαι ο Τζίτζι Μπουφόν. Τα λόγια μου την Τετάρτη ήταν ενός ατόμου που έχει το θάρρος της γνώμης του και δεν κρύβεται πίσω από το βέλο της υποκρισίας. Αν και μπορεί να εμφανίστηκα υπερβολικός, δεν αλλάζω κάτι. Είπα αυτά που αισθανόμουν. Δεν έπρεπε να σφυρίξει. Ένας πιο έμπειρος διαιτητής δεν θα το είχε κάνει. Δεν θα είχε γίνει ο πρωταγωνιστής στο πάρτι. Έπρεπε να γυρίσει από την άλλη μεριά και να αφήσει τις δύο ομάδες να παίξουν παράταση», είπε ο «Τζίτζι» και πρόσθεσε:

«Ήταν ένα βράδυ που θα μπορούσαμε να γράψουμε ιστορία. Πάνω και από Γιουβέντους είμαι Ιταλός. Ήθελα τόσο πολύ να κάνουμε ό,τι και η Ρόμα το προηγούμενο βράδυ. Ο διαιτητής όμως για 20 δευτερόλεπτα δεν μας άφησε να υπερασπιστούμε τους αυτούς μας. Όταν συμβαίνει τέτοια αδικία, δεν κάνω πίσω ακόμα κι αν κάνω κακό στην εικόνα μου».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού