-Μη χτυπάς ρε φιλαράκι..κι εμείς με τον Τσίπρα είμαστε

@lesbos1: Άντε επιτέλους έγινε και λίγος τζέρτζελος σ αυτή τη χώρα. Με τόσα ευχολόγια επειδή βγαίνουμε απ τα μνημόνια, αλλά δεν θα χουμε να φάμε ούτε κονσέρβα, άρχισα να πλήττω. Του Κουτρούλη έγινε κυρία μου στην πλατεία Σαπφούς. Αφγανά, κάτοικοι και μπάτσοι έγιναν τουρλουμπούκι-αδελφές και παληκάρια γίναμε μαλλιά-κουβάρια δηλαδή. Κι άντε να δεχτώ ότι υπήρχαν και ακραία στοιχεία μεταξύ των κατοίκων, οι αστυνομικοί ήταν κι αυτοί ακραίοι που ήταν έτοιμοι με τις κλούβες να μπουζουριάσουν τα μετανάστα που είχαν κάνει κατάληψη; Ούτε συνεννοημένοι να ήταν οι ακραίοι κάτοικοι και αστυνομικοί!

@lesbos2: Μάθανε κι οι ΜΚΟ τα χαμπέρια και φρουμάξανε. Και να σου οι ανακοινώσεις του Σύριζα και του ΚΚΕ να καταδικάζουν τους ακραίους…συμπολίτες τους, επειδή από την επιστολή του Δημάρχου στον Βίτσα και τον Τόσκα αυτό που κατάλαβα είναι ότι σχεδόν όλοι οι Μυτιληνιοί-ανέκαθεν ακροδεξιοί να υποθέσω- βγήκαν στους δρόμους, ζητοκραυγάζοντας…Πάει το νησί Αλέξη μου, το χάσαμε. Τσάμπα λειτουργεί η τοπική στη Μυτιλήνη. Άκουσέ με κι εμένα προτού κανας ακραίος της πετάξει μολότοφ με αυτά που βγαίνει και λέει.

@filis: Κι εκεί που ετοιμαζόμουν να μπουκάρω σε κανά σούπερφαστ να κάνω απόβαση στη Λέσβο να πιω λίγο καπνογόνο-επειδή στην Αθήνα κρύβεται το ΠΑΜΕ και έχουμε έλλειψη τζούρας- να τη πετιέται, να τη πετιέται: Βγήκε ο Φίλης και μου κοψε τη φόρα. Μύχιος πόθος της Νδούλας ότι θα κοπούν οι συντάξεις, είπε ο συνάδελφος κυρία μου κι άρχισα να σκέφτομαι ότι από τις αρχές του έτους που θα πάνε οι συντάξεις στα Τάρταρα-το ψηφίσατε κι εσείς κύριε Φίλη μου-ούτε βρακί δεν θα περισσέψει να αγοράσω-άστο το ταξίδι στη Μυτιλήνη. Καλύτερα να βγω μεσοπέλαγα να ριχτώ στη θάλασσα μπας και με διασώσουν και πάω σε νησί για καλοκαίρι….

@stathakis: Είπα για διακοπές και τι θυμήθηκα λέτε; Βγήκε τις προηγούμενες μέρες ο μέγιστος, ο ανυπέρβλητος …Σταθάκης και μου είπε ότι η κυβέρνηση δεν πουλά τις…καλές μονάδες της ΔΕΗ. Ανεμορούφουλας με πήρε-κάηκα. Μα είναι δυνατόν βρε ντελικανή μου εσύ να βγαίνεις να λες ότι πουλάμε σκάρτο πράμα; Ποιος θα το πάρει βρε; Κι άρχισε να μας λέει για τον λιγνίτη που πληρώνουμε πρόστιμα στην ΕΕ κλπ κλπ. Με λίγα λόγια θα πουλήσουμε λιγνιτικές μονάδες μπιρ παρά, όπως λέει και ο πατερούλης Ταγίπ, για να τρώνε πρόστιμα οι «επενδυτές». Σιγά μην τρώνε. Ας πουληθούν πρώτα οι μονάδες σε κανά Γερμανό και μετά όχι πρόστιμα από την ΕΕ, μέχρι κι επιχορήγηση από το ελληνικό δημόσιο θα πάρουν.

@fofi: Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε. Η ελληνίδα Τανσού-Φώφη έστειλε λέει  συγχαρητήρια στη Νάλες που εξελέγη πρόεδρος του SPD και μας είπε επίσης ότι άλλη μια γυναίκα ανέλαβε τα ηνία της πολιτικής για να αλλάξει η Ευρώπη. Δεν σου φτανε η Μέρκελ βρε σουφραζέτα μου, νομίζεις ότι επειδή ανέλαβε γυναίκα το SPD θα κυβερνήσεις κι εσύ στην Ελλάδα; Μη σου πω καλύτερα ότι έτσι κι αναλάβουν την Καγκελαρία οι σοσιαλιστές, θα γκρεμιστεί όλη Ένωση από τις…προοδευτικές πολιτικές που θα εφαρμόσουν. Άστο ρε κοπελιά καλύτερα…

@pgdm: Με τρέλα και κορδέλα, εγκαινιάστηκε ο αυτοκινητόδρομος…φιλίας. Πήγε και ο Σπίρτζης να δώσει συγχαρητήρια. Άντε μπράβο βρε τιμημένοι Μακεδόνες, τώρα μπορούν τα κινεζικά προϊόντα να ταξιδεύουν με άνεση από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Γερμανία. Να μπείτε και στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ να είμαστε όλοι μια ωραία οικογένεια. Κι ας σφαζόμαστε για το όνομα. Σιγά τα λάχανα. Σε κάθε καλή οικογένεια συμβαίνουν κι αυτά. Δεν βλέπετε εμάς με την Τουρκία που είμαστε και σύμμαχοι;