Ρήγας: Καθαρή έξοδος της χώρας από το μνημόνιο

Τη σημασία της καθαρής εξόδου της χώρας από τα μνημόνια υπογράμμισε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε». Επέκρινε πάντως τα εγχώρια ΜΜΕ για την υποβάθμιση των σχετικών δηλώσεων Γιούνκερ από το βήμα της Ελληνικής Βουλής.

Ερωτηθείς για τη φορολογία και τον κατώτατο μισθό, ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Έχουμε ήδη δεσμευτεί να εξετάσουμε τις παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν στην φορολογία και στον κατώτατο μισθό και να παλέψουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε». Επεσήμανε πως η κυβέρνηση έχει ήδη δείξει την πρόθεσή της σε αυτό το επίπεδο με την χορήγηση του μερίσματος, αψηφώντας μάλιστα την κριτική που δέχτηκε από την αντιπολίτευση.

Ο Πάνος Ρήγας επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ για την πρόσφατη προτροπή του προς τους Έλληνες επιχειρηματίες να κρατήσουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό μέχρι να υπάρξει ‘πολιτική σταθερότητα’ στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη επικίνδυνη και επιζήμια για την κοινωνία.

«Ας σκεφτεί η κοινωνία ποιοι είναι αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο. Ποιοι μας έφτασαν σε αυτό το σημείο και σήμερα εξακολουθούν να μην απαντούν για τις offshore εταιρείες τους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τη στάση που θα κρατήσει η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, ξεκαθάρισε πως η στήριξη του νομοσχεδίου θα είναι καθολική. «Είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράζει προβληματισμούς σε συζητήσεις που γίνονται εντός των κομματικών οργάνων. Από κει και πέρα, το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί θετικά και θα περάσει», ξεκαθάρισε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού