Ζαχαριάδης: Μονίμως σε παραλήρημα η ΝΔ

Απάντηση σε όσους ισχυρίζονται ότι ο πρωθυπουργός «κρύφτηκε» στη Λήμνο και Λέσβο και σε όσους αναφέρονται σε συνάντηση του Β. Μαρινάκη με κυβερνητικά στελέχη ή παροχή βοήθειας του επιχειρηματία προς την κυβέρνηση απάντησε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο.

Ο κ. Ζαχαριάδης χαρακτήρισε «επικοινωνιακού χαρακτήρα ανοησίες» τα όσα λέει η Νέα Δημοκρατία καθώς δεν μπορεί να αντέξει ότι η χώρα σταθεροποιείται και ουσιαστικά η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται μονίμως σε παραλήρημα.

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι τα σενάρια που μονίμως προαναγγέλλει η Νέα Δημοκρατία περί καταστροφής της χώρας δεν επιβεβαιώνονται. Χαρακτήρισε δε το τηλεφώνημα του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο ως «ακραίο» και εξήγησε ότι αυτά δεν συμβαίνουν σε καμιά άλλη σοβαρή δημοκρατική χώρα.

«Αυτή η βαρβαρότητα, αυτή η παραβατικότητα, η αγριότητα της ωμής παρέμβαση της μετατροπής ενός επιχειρηματία σε κεντρική ντουντούκα, κεντρικό πολιτικό στέλεχος και ηγετική μορφή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καταρχήν δεν κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ κάνει κακό στη δημοκρατία. Προσβάλλει τα δημοκρατικά ήθη της χώρας μας» σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης.