Ο Λεωνίδας Καβάκος με την Κ.Ο.Α. σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Τη φετινή του συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, με δύο συναυλίες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ( Παρασκευή 11 Μαΐου, 20.30 Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Κυριακή 13 Μαΐου, 21.00 Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης), ολοκληρώνει, ο τιμημένος με τις σπουδαιότερες διακρίσεις του κόσμου, βιολιστής και αρχιμουσικός, Λεωνίδας Καβάκος.

Για μια ακόμα φορά, ο Λεωνίδας Καβάκος συμπράττει με την Κ.Ο.Α. αφιλοκερδώς, παραχωρώντας την αμοιβή του υπέρ των μεγάλων αναγκών της Ορχήστρας, με τα έσοδα των συναυλιών να δίνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Συγκεκριμένα – όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση – για την Αθήνα, στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών & τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού και στη Θεσσαλονίκη, στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένεις Β. Ελλάδος, “ Λάμψη”.

Παράλληλα, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποστηρίζει το πρόγραμμα, «Προσφορά Μουσικής & Μουσική Προσφορά», συνδράμοντας καταλυτικά στην υλοποίηση των συναυλιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δύο μουσικές βραδιές που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και τον Οργανισμό Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, αντίστοιχα.

Η βραδιά ξεκινά με το απαιτητικό Κοντσέρτο για βιολί και ορχήστρα σε ρε ελάσσονα, BWV1052 του Γ.Σ. Μπαχ και συνεχίζει με τη μαγευτική Συμφωνία αρ.4 σε μι ύφεση μείζονα, «Ρομαντική», του Άντον Μπρούκνερ.

Αγορά εισιτηρίων: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (τηλ. επικοινωνίας 210 7282333), Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (τηλ. επικοινωνίας: 2310 895938-9)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

No results found

Μενού