Δόθηκε η άδεια δόμησης για το νέο υπερσύχρονο ξενοδοχείο στον Πειραιά

Μετά από μία μακρά περίοδο εγκρίσεων, η Ειδική Υπηρεσία Προώθησης και Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων (ΕΥΠΑΤΕ) χορήγησε την άδεια δόμησης για το νέο ξενοδοχείο στον Πειραιά που θα φέρει την υπογραφή του ομίλου της Accor και το brand της Novotel.

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα θα έχει στοιχεία βιοκλιματικού σχεδιασμού, προβλέπεται να είναι 4 αστέρων και δυναμικότητας 510 κλινών και βρίσκεται επί της λεωφόρου Ομηρίδου Σκυλίτση 62.

Πρόκειται για τη σχεδιαζόμενη επένδυση της Hatsios Development με φορέα επένδυσης την ΜΑΣΤΕΡ Αναπτυξιακή, για την οποία έχει υπογραφεί προσύμφωνο με την όμιλο της Αccor. Mε βάση την άδεια δόμησης που χορήγησε στις αρχές Απριλίου η ΕΥΠΑΤΕ, προβλέπονται συνολικά 9 όροφοι, με μία συνολική επιφάνεια 15.236 τ.μ. και 85 θέσεις στάθμευσης.

To νέο ξενοδοχείο, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η εταιρεία «σχεδιάζεται να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες για σύγχρονες ξενοδοχειακές υποδομές στον Πειραιά. Το νέο ξενοδοχείο θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, συνεδριακούς χώρους, χώρους εστίασης με πισίνα στην ταράτσα και εντυπωσιακή θέα στον Σαρωνικό και την Ακρόπολη».