-Πάρτε τα μη σας τα χρωστάω…

@xarry: «Με λόγια και λόγια και λόγια σε φέρανε τούμπα ξανά. Κι ενώ σου την κάναν λαμόγια, πάλι τους πίστεψες μαλακά, πιο μαλακά, πάλι τους πίστεψες πιο…μαλακά. Μου λες να σε ξαναψηφίσω γιατί μου χεις φτιάξει πολλά. Την ψήφο μου για να τιμήσω, είναι απαραίτητο μαλακά, πιο μαλακά, να σου τη ρίξω κι εγώ…μαλακά». Πέρασαν ακριβώς 34 χρόνια από τότε που ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης, αυτός ο ευφυής ηθοποιός, τραγούδησε αυτούς τους στίχους. Πολλοί από εμάς μεγαλώσαμε με τον Χάρρυ Κλυνν. Αποστηθίσαμε «ατάκες», δίσκους και κασέτες του. Κι έκτοτε πιστός σύντροφος στο γέλιο και την πολιτική σάτιρα. Κάθε του εμφάνιση, βλέμμα, μορφασμός. Αντίο Χάρρυ.

@boutaris: Τέτοιο γιούχα, τέτοιο βρισίδι δεν είχε ξαναφάει κυρία μου ο Γιάννης-τα είδες και μόνη σου στα βίντεο. Μόνο το θρυλικό χαστούκι της Αθήνη στη Λιάνη είχε παίξει πιο πολύ στην τηλεόραση κυρία μου. Πρώτα αυτό και μετά τα γαλλικά στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, μαζί με τα σπρωξίδια και τις κλωτσές. Σοκ σου λένε έπαθε ο Μπουτάρης, οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι –μόνο οι παρευρισκόμενοι στον εορτασμό των Ποντίων το περιμέναν και μη με ρωτάτε γιατί. Μέχρι κι ο Καμίνης φρούμαξε. «Έριξαν ξύλο στον Γιάννη; Να συνεδριάσει άμεσα ο Δήμος να δούμε τι θα κάνουμε»…Τας θύρας τας θύρας  πριν μας πάρουν κι εμάς με τις πέτρες-οι τομάτες βλέπεις είναι κομματάκι ακριβές αυτή την περίοδο. Κρυφό σχολειό σου λέει το έκανε το δημαρχείο.

@kontra: Και μέσα στον χαμό των καταδικαστικών ανακοινώσεων να σου κι ο Αλέξης να τα χώνει στον Κυριάκο. «Το ακραίο τμήμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης» έφταιξε για το ξύλο στον Τζον-Τζον είπε ο πρωθυπουργός, δηλαδή «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά» και βγήκε ο Κυριάκος να μας πει ότι δεν έφταιγε η ΝΔ για τη δολοφονία Λαμπράκη, η ΕΡΕ και το Παλάτι έφταιγαν! Επιτέλους, τσακωθείτε κι εσείς. Άντε γιατί έχουμε να ψηφίσουμε και εφαρμοστικούς μέχρι τις 12 Ιούνη. Μόνο προσέξτε να το κάνετε «μαλακά, πιο..μαλακά», όπως θα έλεγε κι ο Χάρρυ.

@fotiou: Κατά τα λοιπά, για όλα φταίνε τα κακά μίντια που δημιουργούν άσχημες εντυπώσεις και κοροιδεύουν τον κόσμο, έτσι δεν είναι Θεανώ μου; Παρακολουθεί την ειδησεογραφία ο συνταξιούχος. Μαθαίνει ότι έχει ψηφιστεί νόμος για τις συντάξεις-τον ξεσηκώνουν τα κακά μίντια δηλαδή- και η κ. Φωτίου μας λέει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Τι θα γίνει βρε Θεανώ μου; Θα αλλάξει ο νόμος ή δεν θα εφαρμοστεί από το πολύ…πλεόνασμα; Κι άντε και το προτείνει η κυβέρνηση στους Θεσμούς-Τρόικα εκεί κατά τον Οκτώβρη. Εσύ πιστεύεις ότι οι … εταίροι θα συμφωνήσουν; Κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα;

@tzanakopoulos: Πάντως, εάν για κάτι συμφωνούμε, είναι ότι «συμφωνούμε» για αυτά που στην αρχή «διαφωνούσαμε». Μπερδεύτηκες κι εσύ κυρία μου έτσι; Αυτό ακριβώς έπαθα κι εγώ όταν διάβασα τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το όνομα των Σκοπίων. Είπε που λες ο Τζανακό ότι βέλτιστη λύση για το όνομα της πΓΔΜούλας του Ίλιντεν θα ήταν ένα από τα ονόματα που έχει καταθέσει ο Νίμιτς! Δηλαδή τα ονόματα που είναι…ίδια εδώ και πόσα χρόνια και που εμείς λέμε «όχι ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε». Τώρα τι άλλαξε δηλαδή-μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος;

@anoia: Ε πείτε το ντε για να καταλαβαίνουμε κι εμείς τι γίνεται. Βγήκαν κυρία μου Αμερικανοί ερευνητές να μας πουν ότι «το χαμηλό εισόδημα επηρεάζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο» ακόμη και στη μέση ηλικία! Μέχρι που παθαίνεις άνοια και δεν καταλαβαίνεις τι ψηφίζεις-ή τι ψηφίζουν στη Βουλή. Δηλαδή έτσι και μου κάνουν, για παράδειγμα, περικοπή μισθού, ήμουν που ήμουν θα απογίνω! Ποιων αμαρτίες πληρώνουμε θα μου πει κανείς; Αφήστε το καλύτερα μη μου λέτε.