Πάνω από 12.000 επισκέπτες κρουαζιέρας μέχρι στιγμής στο Βόλο

Ακόμη μία προσέγγιση μεγάλου κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι του Βόλου καταγράφηκε το πρωί,δίδοντας έμφαση στην προοπτική για την θετική πορεία των αφίξεων την φετινή τουριστική περίοδο.

Το μεγάλο και πολυτελές κρουαζιερόπλοιο “Horizon” με σημαία Μάλτας κατέπλευσε στις 8 το πρωί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας,προερχόμενο από την Μύκονο.

Στο εντυπωσιακό πλοίο της “PulmanTour” που πραγματοποιεί κυκλικές διαδρομές στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο,επιβαίνουν περισσότερα από 2000 άτομα,μαζί με το πλήρωμα που ξεπερνά τους 600,στην πλειοψηφία τους Ισπανοί και ακολουθούν Πορτογάλοι,Βραζιλιάνοι και Αργεντίνοι.

Οι χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται το επορικό κέντρο του Βόλου,τους πολυπληθείς αρχαιολογικούς χώρους μαζί με το Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου,τα παραδοσιακά χωριά του Πηλίου και τις κοντινές ακτές της περιοχής.

Το “Ηorizon” θα αποπλεύσει στις 9 το βράδυ από τον Βόλο με προορισμό τα Χανιά,νώ οι χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δούν από κοντά το μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 απόψε στην κεντρική παραλία του Βόλου και να ενημερωθούν για το ζήτημα της Μακεδονίας.

Από την έναρξη της τρέχουσας τουριστικής περιόδου και με τις εβδομαδιαίες προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι,οι επισκέπτες έχουν ξεπεράσει τις 12.000, σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού