Θεοδωρικάκος: Η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα

“Η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα. Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα. Εκεί βρίσκεται η ρίζα του αλυτρωτισμού των Σκοπίων. Πώς τόλμησε η σημερινή κυβέρνηση να το αποδεχθεί; Αυτό δεν είναι συμβιβασμός είναι προσχώρηση στην αντίληψη της άλλης πλευράς” δηλώνει ο συντονιστής Στρατηγικής και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριάκης.

“Η πραγματικότητα είναι ότι ο κ. Τσίπρας ανήκει στο χθες, στους ψεύτικους διχασμούς. Δυστυχώς για εκείνον, αλλά και για τη χώρα θα μείνει στην Ιστορία ως ο πρωθυπουργός των σοβαρών εθνικών υποχωρήσεων” λέει συγκεκριμένα και τονίζει πως η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών είναι αντίθετη με αυτή τη συμφωνία.

“Ο κ. Τσίπρας υπογράφει, αλλά δεν εκπροσωπεί με την υπογραφή του τον ελληνικό λαό. Εκπροσωπεί μόνο την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και ούτε καν τους πολίτες που ψήφισαν το κόμμα του. Εκπροσωπεί τον κ. Καμμένο και την κυνική αντίληψη ότι για να μείνει κανείς στην εξουσία μπορεί να αποδεχθεί τα πάντα” συνεχίζει ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ.

Παράλληλα απαντά σε όσα λέει η κυβέρνηση περί ακροδεξιάς στροφής της ΝΔ. “Πώς είναι δυνατόν να θεωρούν ακροδεξιό τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Έναν πολιτικό του μέτρου και της λογικής με σύγχρονές αντιλήψεις σε όλα τα κοινωνικά θέματα. Αυτοί βέβαια είναι ικανοί να πουν ακροδεξιό και τον Μίκη Θεοδωράκη, που με τόση σαφήνεια στηλίτευσε τις επιλογές τους” υπογραμμίζει.

Ο κ. Θεοδωρικάκος εξαπολύει βολές στην κυβέρνηση και για την οικονομία.

“Η σημερινή κυβέρνηση φτωχοποίησε την ελληνική κοινωνία. Η υπερφορολόγηση ήταν δική της πολιτική επιλογή. Έχουν παραδεχθεί ότι αποφάσισαν μόνοι τους να επιβαρύνουν τη μεσαία τάξη. Αν δεν έρθει μια μεγάλη αλλαγή στη χώρα, οι φτωχοί θα γίνονται περισσότεροι και όλο και πιο αδύναμοι” αναφέρει και προσθέτει: “Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία θα οδηγήσει σε αλλαγή του ψυχολογικού κλίματος στην οικονομία. Η αποτελεσματική προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων και των μεταρρυθμίσεων θα προσδώσει αξιοπιστία στη χώρα, ενισχύοντας την αναπτυξιακή δυναμική της”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού