+Plus

-Μωρέ κάτι μου λέει ότι δεν τη θέλουν τη συμφωνία τελικά

@kontonis: Όσοι με αποδοκιμάζουν είναι φασίστες και χιτλερικοί, φέρεται να είπε ο Σταυρούκος Κοντονής, ο οποίος είπε να βγει για σουλάτσο εκεί κατά τη Νότιο Μακεδονία-δηλαδή στα Γιαννιτσά-και προφανώς οι Έλληνες μειονοτικοί μακεδόνες τον έκαναν σύσκατο! Μην κάνεις έτσι βρε Σταύρο μου και είσαι και σε κρίσιμη ηλικία. Τι να πει δηλαδή η Έλενα που ξαμολύθηκε στην Κρήτη και μόνο ντάκους δεν της πετούσαν. Τι να πεις. Μετά την ψηφοφορία στη Βουλή κάποια πράγματα είναι εύλογα…Μην τα θέλετε κι όλα δικά σας…Άλλωστε στην πολιτική υπάρχει και η αποδοκιμασία, όπως πολύ ορθά έλεγε ο Κατρούγκαλος. Έτσι δεν είναι; Τα λοιπά περί φασιστών και νεοναζιστών σας τα επιστρέφω, επειδή έχω μάτια και βλέπω και με θίγετε προσωπικά, όπως ακριβώς θίγετε με την πολιτική στάση σας και την πλειονότητα του ελληνικού λαού…

@kotzias: Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση του ΥΠΕΞ. Σχεδόν σε καθημερινή βάση επιχειρεί με τουίτ να πείσει ότι η συμφωνία με την πΓΔΜ διασφαλίζει τα εθνικά μας συμφέροντα. Το γεγονός, βεβαίως, ότι επιχειρεί να πείσει καταδεικνύει από μόνο του ότι υπάρχει πρόβλημα…επικοινωνιακό. Επειδή, προφανώς, η πλειοψηφία του ελληνικού λαού ήταν και παραμένει εναντίον της συμφωνίας-παρά τα «παπαγαλάκια» που έλεγαν τόσο καιρό ότι είναι «ώριμες» οι συνθήκες. Το πρόβλημα υπουργέ μου είναι, δυστυχώς, ότι τα εθνικά θέματα δεν είναι…μνημόνιο. Όπως και να το κάνουμε, μια δεκαετία τώρα έχουμε ως λαός και ένα ενοχικό σύνδρομο για το μνημόνιο. Για τα εθνικά θέματα δεν έχουμε όμως. Και είναι λυπηρό που ενδεχομένως θεωρείτε ότι σύντομα η αντίδραση για το Σκοπιανό θα ξεφουσκώσει…

@ape-mpe: Ψιτ συνάδελφοι του ΑΠΕ – για ΜΠΕ δεν συζητώ επειδή δε νομίζω να χουμε πλέον την αποκλειστικότητα του brand name-είναι «Αψίδα του Θριάμβου» και όχι Ασπίδα. Αψίδα…Πως λέμε Καμάρα στη Θεσσαλονίκη; Ε αυτό. Άντε γιατί μου φαίνεται σας χτύπησε κι εσάς η συμφωνία κατακέφαλα…Όχι τίποτε, αλλά θα το δουν κι οι Σκοπιανοί και θα απαιτήσουν από τώρα να κοπεί το «Μακεδονικό» από τον τίτλο του Πρακτορείου.

@trump: Επειδή πολλά λέγονται και παίζει χαλασμένο τηλέφωνο: Στις ΗΠΑ παρέχεται άσυλο για μικρά παιδιά μεταναστών. Αυτή την ευνοϊκή ρύθμιση, όμως, εκμεταλλεύονται όλοι οι λαθρομετανάστες, προκειμένου να γίνουν…νόμιμοι. Με λίγα λόγια βουτά η κυρά το μωρό, βγάζει βίζα τουρίστα…μπουκάρει στις ΗΠΑ. Εκπνέει η βίζα. Το κράτος «προστατεύει» το ανήλικο, όχι όμως και τον ενήλικο που είναι και ο ηθικός αυτουργός-επειδή περί παρανομίας πρόκειται. Εντάξει τώρα; Άντε επειδή ξαφνικά βλέπω σε διάφορα sites πολύ συναισθηματισμό και δεν μπορώ. Επειδή με το συναίσθημα θα πω τίποτε βαρύ για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ με τη λογική δεν θα πω….

@kyriakos: Σιγά μη σε ξεχνούσα…Που μου πας πρώτα και μου διαβεβαιώνεις στο εξωτερικό ότι μην ανησυχείτε, Μακεδόνες είναι, απλώς θέλω να κάνω και λίγη αντιπολίτευση και μετά μου το παίζεις Τσετσένος αυτονομιστής! Δεν λέω ότι και οι συνάδελφοι της FAZ είναι…διαμάντια της δημοσιογραφίας-εντολές από την Καγκελαρία εκτελούν κι αυτοί οι «αδέσμευτοι δημοσιογράφοι», αλλά για να επιμένει ο Μάρτενς, κάτι ξέρει κάτι ξέρει… Εάν δεν ήθελες τη συμφωνία Κυριάκο μου θα είχες κηρύξει «ανένδοτο». Σου θυμίζει κάτι; Σκέψου απλώς τι έκανε ο Τσίπρας την περίοδο του Σαμαρά!