Δανέλλης: Κυνισμός και υποκρισία το αίτημα για πρόωρες εκλογές

«Κυνισμός και υποκρισία το αίτημα για πρόωρες εκλογές», τονίζει στη «Νέα Σελίδα» ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, υπεραμύνεται της υπερψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών και καλεί όλες τις δυνάμεις της χώρας να αναλογιστούν το εθνικό συμφέρον.

«Η διαχρονική κατάρα του έθνους χτυπά ξανά. Βλέπουμε πάλι ένα μη πρόβλημα να έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο άγος στην πλάτη μας μόνο και μόνο επειδή η πατριδοκαπηλία πουλάει. Σήμερα το Μακεδονικό φτάνει στη λύση του με απρόσμενα θετικό τρόπο. Επειδή όμως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, το μικροκομματικό συμφέρον φαίνεται να βαραίνει πολύ περισσότερο του εθνικού» αναφέρει .

«Τον Αύγουστο, με τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος στήριξης, φαίνεται ότι η χώρα προχωρά σε μια νέα φάση. Σε μια νέα εποχή, που θα πρέπει να είναι εποχή πραγματισμού, κόντρα στις αντιλήψεις της αριστερής αλλά και δεξιάς πλειοψηφίας. Η συνεννόηση, ο διάλογος, η σύνθεση είναι ποιότητες αναγκαίες προκειμένου να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον φιλικό στην υγιή επιχειρηματικότητα, που είναι η μόνη που δημιουργεί εθνικό πλούτο και στέρεες θέσεις εργασίας.

Σε αυτή τη συγκυρία φοβάμαι ότι το αίτημα για πρόωρες εκλογές μόνο επιτείνει τον κυνισμό και την υποκρισία των κομμάτων».

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού