Βασιλειάδης: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στον αθλητισμό…

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, δίνει απαντήσεις για τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον ελληνικό αθλητισμό, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Είμαστε μπροστά σε μεγάλες αλλαγές! Είμαστε έτοιμοι να νομοθετήσουμε! Αυτά τα 3 χρόνια έχουν γίνει πάρα πολλά, έχουμε ακόμη περισσότερα να κάνουμε, αλλά και την επόμενη τετραετία θα συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό, με την ίδια ένταση, να προσπαθούμε να κάνουμε και το αθλητικό νομικό πλαίσιο αντάξιο μιας ευρωπαϊκής κανονικής χώρας,» είναι το μήνυμα που στέλνει ο Γιώργος Βασιλειάδης μέσα από το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στα μότο του συμπεριλαμβάνονται οι λέξεις «συνομιλία, συναίνεση, αλλά και σκληρές αποφάσεις». «Αυτό μας λείπει, αυτό προσπαθούμε να κατακτήσουμε!» υπογραμμίζει ο Γιώργος Βασιλειάδης και καλεί μέσα από τη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων τους εμπλεκόμενους να γίνουν συνοδοιπόροι για την αλλαγή σελίδας στον ελληνικό αθλητισμό.

Το αθλητικό νομοσχέδιο, η επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού προϊόντος, το πλάνο -με την αρωγή της UEFA- για την πάταξη της βίας στα γήπεδα, οι ευθύνες των ΠΑΕ, η έξοδος της αστυνομίας από τους αγωνιστικούς χώρους και η απαγόρευση εισόδου σε αυτούς των οπαδών που συλλαμβάνονται και ασκείται εναντίον τους ποινική δίωξη. Ο Βοτανικός, το ΟΑΚΑ, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το νέο γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ και το ποδηλατοδρόμιο. Η ανάληψη αθλητικών διοργανώσεων με στόχευση, όπως οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες της Πάτρας 2019, από μια Ελλάδα που επενδύει στον αθλητικό τουρισμό βγαίνοντας από την κρίση. Τα πολυάριθμα βελτιωτικά έργα επί μία τριετία μέσα σε δυσχερείς οικονομικές συνθήκες στις αθλητικές εγκαταστάσεις όλης της χώρας ως αποτέλεσμα χρηστής διαχείρισης. Γ αναμενόμενη αύξηση, μεγαλύτερη της τάξης των 3 εκατ. ευρώ, στις επιχορηγήσεις του 2019.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού