Αυγενάκης: Ερωτήματα για την υπόθεση της εταιρείας “Δίοδος”

ο υφυπουργός Αθλητισμού

Ερωτήματα για την υπόθεση της εταιρίας “Δίοδος”, θέτει ο Λευτέρης Αυγενάκης, επισημαίνοντας πως το Μέγαρο Μαξίμου έχει κηρύξει σιωπητήριο για την υπόθεση την οποία χαρακτηρίζει σκάνδαλο με δικαστικό παρασκήνιο και με σοβαρό ηθικό περιεχόμενο.

Σε δήλωσή του, ο Γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ, τονίζει πως τα αδέλφια του Πρωθυπουργού και ο εξάδελφός του, σύμβουλος επί των οικονομικών, εμπλέκονται σε μια πολύ σκοτεινή υπόθεση, όμως επί δέκα ημέρες δεν έχουν δώσει την παραμικρή απάντηση. Ο κ. Αυγενάκης ζητά να μάθει αν είχε ή δεν είχε ο Γιώργος Τσίπρας συμμετοχή στην πλαστογράφηση της προσωπικής ασφαλιστικής του ενημερότητας, που κατατέθηκε από τον ξάδερφό του (και αδερφό του Πρωθυπουργού), Δημήτρη Τσίπρα, αν δεν συνέπραξε ο ίδιος στην πλαστογράφηση και η ευθύνη ανήκει ολοκληρωτικά στον Δημήτρη Τσίπρα, γιατί δεν κινήθηκε νομικά εναντίον του, από τη στιγμή που κατέθεσε ένα πλαστό πιστοποιητικό που αφορούσε τον ίδιο και τέλος ζητά να εξηγήσει ο Γιώργος Τσίπρας πως η δίωξη που ασκήθηκε στην εταιρεία ΔΙΟΔΟΣ δεν έγινε και σε βάρος του, όταν η πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα αφορούσε προσωπικά τον ίδιο ως επιβλέποντα μηχανικό;

«Αρκεί κανείς να αναλογιστεί τι θα συνέβαινε εάν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ και ο πρωθυπουργικός εξάδελφος, κατέθετε πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα για να πάρει Δημόσιο έργο άνω του 1 εκατ.Euro, τον έπαιρναν χαμπάρι αλλά ποτέ να μην είχε διωχθεί καθώς η υπόθεσή του μπήκε περιέργως στο αρχείο! Κι αν η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν είχε χάσει το ηθικό της πλεονέκτημα, τότε θα είχαν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Αλλά μάλλον η διαφθορά έχει φθάσει μέχρι το «μεδούλι» και στην οικογένεια Τσίπρα» καταλήγει στην δήλωσή του ο κ. Αυγενάκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού