Κίνα: Ετήσια αύξηση 5,2% κατέγραψε ο τζίρος των πωλήσεων βιντεοπαιχνιδιών

Η κινεζική βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών, κατέγραψε εντυπωσιακή επιχειρηματική ανάπτυξη στις εσωτερικές αγορές της Κίνας, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018, σύμφωνα με τα στοιχεία αναφοράς για την πορεία του κλάδου.

Ο τζίρος των επιχειρήσεων στις αγορές βιντεοπαιχνιδιών της Κίνας έφτασε στα 105 δισεκατομμύρια γουάν (περίπου 15,4 δισεκατομμύρια δολάρια) κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018, καταγράφοντας ετήσια αύξηση 5,2%, όπως δείχνουν τα στοιχεία της ίδιας αναφοράς, που δημοσιοποιήθηκε σε εκδήλωση για την ψηφιακή τεχνολογία που πραγματοποιήθηκε στην Σαγκάη (16th China International Digital Interactive Entertainment Show).

Ο τζίρος από τις πωλήσεις βιντεοπαιχνιδιών κινητής τηλεφωνίας έφτασε στα 63 δισεκατομμύρια γουάν, ενώ τα ποσά που δαπανήθηκαν για την αγορά βιντεοπαιχνιδιών προσωπικών υπολογιστών, έφτασαν στα 31,6 δισεκατομμύρια γουάν, κατά το πρώτο εξάμηνο του χρόνου.

Η Κίνα είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές βιντεοπαιχνιδιών σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ κατά το συγκεκριμένο εξάμηνο είχε 530 εκατομμύρια χρήστες των βιντεοπαιχνιδιών, καταγράφοντας αύξηση 4% σε σύγκριση με τον αριθμό των χρηστών, κατά την αντίστοιχη περίοδο της περσινής χρονιάς. 1 δολάριο: 6,87 γουάν.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού