Ρωσικός Τύπος: Οι ταυτόχρονες αμερικανικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας και της Τουρκίας ρίχνουν τα τείχη μεταξύ Μόσχας-Άγκυρας

Οι ταυτόχρονες αμερικανικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας και της Τουρκίας συμβάλλουν αντικειμενικά την προσέγγιση Μόσχας-Άγκυρας στον οικονομικό τομέα, εκτιμά με η ρωσική εφημερίδα “Εκονόμικα Σεγκόντια”.

Σήμερα, οι υπουργοί Εξωτερικών της Ρωσίας και της Τουρκίας, θα συζητήσουν την άρση των φραγμών στο εμπόριο μεταξύ των δύο χωρών και την επέκταση των διμερών οικονομικών σχέσεων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οθα συζητήσουν τη συνεργασία στον τομέα της ενέργειας, ένα θέμα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις διμερείς σχέσεις, όπως τονίζεται.

«Εικάζεται ότι  οι Λαβρόφ με τον Τσαβούσογλου θα συζητήσουν τρόπους προώθησης και υλοποίησης στρατηγικών διμερών έργων στον τομέα της ενέργειας, όπως είναι η κατασκευή του πυρηνικού σταθμού Ακούγιου και ο αγωγός φυσικού αερίου στη βόρεια Τουρκία, υπενθυμίζει το δημοσίευμα πως έχει τονίσει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Οι σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και της Ρωσίας αναπτύσσονται σταθερά και επί αρκετό χρονικό διάστημα, είπε ο διευθυντής του κρατικού Ινστιτούτου Σύγχρονης Ανάπτυξης,  Ντμίτρι Σολονίκοφ, και η άρση των υφιστάμενων εμποδίων στο εμπόριο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού