Συνάντηση της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με ΕΛΑΣ και Πυροσβεστική

Με εκπροσώπους συνδικαλιστικών ενώσεων προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στη Θεσσαλονίκη.

Η συνάντηση έγινε στο Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία της διοργάνωσης της 83ης ΔΕΘ και -όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου- πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά καλό κλίμα. Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη, η Υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης δεσμεύτηκαν για ανοιχτή συζήτηση επί όλων των θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. και του Π.Σ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του υπουργείου, η υπουργός Όλγα Γεροβασίλη διαβεβαίωσε ότι θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα, με δεδομένη τη βούληση να δοθούν λύσεις. Πιο συγκεκριμένα:

• δεσμεύτηκε ότι θα ακολουθήσουν θεματικές συναντήσεις με εκπροσώπους των εργαζομένων στο Υπουργείο έπειτα από την κατά προτεραιότητα ιεράρχηση των ζητημάτων
• θα αξιοποιηθεί η εμπειρία από το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τον εκσυγχρονισμό δομών
• αξίωσε μια ειλικρινή και αξιοπρεπή σχέση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι το συνδικαλιστικό κίνημα αποτελεί μια προωθητική δύναμη για τη χώρα.

Εκ μέρους των συνδικαλιστικών φορέων μετείχαν οι: Γιάννης Κατσιαμάκας, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ), Γρηγόρης Γερακαράκος και Βασίλης Πανταζής, αντιστοίχως πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Δημήτρης Σταθόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών και Γιάννης Σταμούλης, πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού