Μεγάλη η συνεισφορά του ελληνικού στίβου για την Ευρώπη στο Διηπειρωτικό Κύπελλο της Οστράβας

Μεγάλη ήταν η συνεισφορά του ελληνικού στίβου για την Ευρώπη στο Διηπειρωτικό Κύπελλο της Οστράβας, στο φινάλε ενός καλοκαιριού γεμάτου επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα.

Δύο ασημένια κι ένα χάλκινο μετάλλιο ήταν ο τελικός απολογισμός υπέρ των ευρωπαϊκών χρωμάτων της παρουσίας των Ελλήνων αθλητών στην Οστράβα.

Την αρχή έκανε η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν (3η θέση), ακολούθησε ο Μίλτος Τεντόλου με την 2η θέση στο μήκος, ενώ στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και η Κατερίνα Στεφανίδη.

Αξίζει να αναφέρθεί ότι κανονικά στο επί κοντώ θα ήταν και η Νικόλ Κυριακοπούλου στον αγώνα, αλλά ο κανονισμός της IAAF απαγορεύει να βρίσκονται δύο αθλήτριες από την ίδια χώρα στο ίδιο αγώνισμα και έτσι τη θέση της πήρε η Σιντόροβα.

Στη διοργάνωση μετέχουν τέσσερις μικτές ομάδες, της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αφρικής και της Ασίας. Σε κάθε αγώνισμα θα πάρουν μέρος δύο αθλητές και αθλήτριες από κάθε ήπειρο, ενώ κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει δύο «τζόκερ» (έναν άντρα και μία γυναίκα) για την καθεμία από τις αγωνιστικές ημέρες. Ο αρχηγός κάθε ομάδας είναι αυτός που θα αποφασίζει το αγώνισμα στο οποίο θα τοποθετηθεί ο «τζόκερ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

No results found

Μενού